4 MEVSİM AYNI KONFOR:  WİNTEROLL

İşletmelerin, evlerin, yaşam alanlarının tercihi WİNTEROLL, Cam Balkon, Rolling Roof, Hareketli Küpeşte (Giyotin), Cam Tavan ve Işıklı Branda (Pergole) üretimi ve montajıyla alanında en çok tercih edilen firmalar arasında yer aldı. Dört mevsim aynı konforu yaşamak isteyenlerin tercihi WİNTEROLL birçok alanda modern ve kullanışlı tasarımlarla kalıcı çözümler sunuyor.

YAŞAM 10.10.2021, 15:24 10.10.2021, 15:35
4 MEVSİM AYNI KONFOR:  WİNTEROLL


Bursa’da 2005 yılında mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Çetinkaya tarafından 150 metrekarelik bir dükkanda Çetinkaya Yapı adı altında PVC kapı ve pencere sistemleriyle sektöre giriş yapan firma, yıllar içinde ürün çeşidini ve üretim hacmini genişletti. Bugün bin metrekare fabrikada birçok çeşitte üretim yapan WİNTEROLL, kısa sürede gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında sektörün öncü firmaları arasındaki yerini aldı.

WİNTEROLL, kısa sürede Bursa sınırlarını aşarak sektörün öncü firmaları arasında yer alırken; kafe, restoran, yaşam alanları, kış bahçeleri ve birçok alana hizmet sunuyor. WİNTEROLL markalı ürünler, ürün çeşidine göre; yanmaz, güneşten etkilenmez, güneş geçirmez, su sızdırmaz, ses geçirmez ve uzaktan kontrol edilebilme özellikleriyle öne çıkıyor. Yaşam alanlarında hava koşullarından etkilenmeden 4 mevsim aynı konforu yaşamak, konforu arttırmak ve alanını genişletmek isteyenlere kalıcı çözümler sunuyor.

WİNTEROLL’un ürün çeşitlerini ve özelliklerini sizler için derledik.

SÜRME SİSTEMLERİ & CAM BALKON

Sürme sistemleri ve cam balkon sistemleri, günümüzde yaygın olarak kullanılan katlanır sürme cam balkon sitemlerinin eksik yönleri görülerek bu sistem geliştirilmiştir. Kullanımı daha basit ve kolaydır. Sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Açık ve kapalı alanlarda, cafelerde, pastanelerde, evlerde rahatlıkla kullanılabilir. Camların çift taraflı ve temperli olması hem ısı yalıtımı hem de ses yalıtımı sağlar.

ROLLİNG ROOF SİSTEMLERİ

Açılır tavan sistemleri açılıp üst üste katlanan alüminyum panellerden oluşmaktadır. Paneller açıldığında gökyüzünü izleme imkanı sunar. Hiçbir engel olmadan rüzgardan ve güneş ışığından dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Alüminyum paneller katlanmadan açılırsa rüzgardan faydalanmanın yanında gölgeleme imkanı sunar. Kapalı alanlarda, yazlık ve kışlık bahçelerde kullanılabilir. Açılır tavan sistemleri, sigara yasağının uygulandığı kapalı alanlar için de uygun çözümdür. Açılır tavan sistemi kumanda ile kolay kullanım imkanına sahiptir. Paneller statik boya ile boyanmaktadır. Kumanda tuşuyla alüminyum panelleri açıp katlayabilirsiniz. Elektro statik boya korozyana karşı dirençli olduğu için uzun süre kullanım imkanı sunar.

--------

GİYOTİN SİSTEMLERİ

Giyotin sistemi aşağı ve yukarı yönde hareket etmektedir. Kumandanın tek tuşuna basarak ön cepheyi bahçeye dönüştürebilirsiniz. Estetik bir görünüm imkanı sunar. Mağazalarda, bahçelerde, ev ve restoranlarda, pastanelerde, teraslarda ve benzeri alanlarda kullanabilir. Giyotin sistemlerinde alüminyum profil kullanılmaktadır. Giyon sistemlerin yüksekliği istenilen seviyeye göre ayarlanabilmektedir. Camlar ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Cam sistemi sabit olduğu için korkuluk görevi görmektedir. Hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Camlar istenilen seviyeye göre ayarlandığı için temizliği kolaydır.

----

PERGOLE SİSTEMLERİ

Pergole sistemleri, mekanizması üstündeki tentenin belli bir oranda katlanarak geriye çekilmesi ile sağlanır. İstenilirse güneşi engelleyebilir, ya da güneşten faydalanılabilir. Katlamalı tente mekanizması tamamen güvenli, sağlam ve su sızdırmaz sistemdir. Kullanılan kumaşlar blackout özelliğine sahip, yanmaz ve güneşten etkilenmez. Sistemimiz alüminyum profiller kullanılmaktadır. Pergole tavandaki led ışıkları kumanda ile kontrol edilmektedir.

----

SABİT CAM TAVAN & AÇILIR CAM TAVAN

Sabit cam tavan ve açılır cam tavan, diğer sistemlere göre daha pratiktir. Güneş ışınlarından faydalanmanızı sağlar. Kumanda ile açılıp kapatılabilir. Sabit veya açılır cam tavan sistemlerinde ısı ve ses yalıtımlı cam kullanılmaktadır. Kapalıyken su ve hava sızdırmaz. İsteğe göre yarım ve tam açılabilir.

Adres

Vakıf Mahallesi, Vakıf Köyü Yolu Cd. no 6, 16390 Yıldırım/Bursa

Telefon

+90 224 366 0 360

İnstagram: winterollcom

Site: winterol.com

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P