banner177

banner193

DÜNYANIN EN İYİ OTELİ, TÜRKİYE'DEN SEÇİLDİ

 Global tur operatörü Coral Travel’ın her yıl düzenlediği Starway World Best Hotels ödülünün bu yılki birincisi Ela Excellence Resort Belek oldu.

YAŞAM 11.03.2024, 14:32
DÜNYANIN EN İYİ OTELİ, TÜRKİYE'DEN SEÇİLDİ

Dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden Starway World Best Hotels Awards; 20 senedir her yıl düzenli olarak Coral Travel misafirlerinin deneyim değerlendirmelerinden hareketle o yılki sahibi ile buluşuyor.


Ela Excellence Resort Belek; 29 ülkedeki 6 bin 49 otelden toplanan müşteri memnuniyeti anketlerinin istatistiksel analiziyle dünyanın en iyi otellerini belirleyen Starway World Best Hotels Awards 23’te “En İyi Otel” kategorisinde birincilik ödülünün yanında “Çocuk Dostu Otel” ve “Çevre Dostu Otel” kategorilerinde de dünyanın en iyi ilk 5 oteli listesine girerek ödül kazandı.


Coral Starway World Best Hotels Awards’taki başarılarındaki memnuniyeti belirten Ela Excellence Resort Belek Turizm Koordinatörü Korhan Alşan, “Son 20 yıldır düzenli olarak müşteri memnuniyetlerinden hareketle sektörümüzü ödüllendiren bu denli önemli bir ödülde Ela Excellence Resort Belek Ailesi olarak birinci olduğumuz için çok heyecanlıyız. Mimarisinden konseptine 2022 yılında yeniden tasarlanan Ela Excellence Resort Belek’te eşsiz müşteri deneyimi ilkemiz ve kusursuz hizmet anlayışı yaklaşımımızın bizi tercih edenler tarafından takdir görmüş olması, bu ödülü bizim için daha da anlamlı kılıyor. ITB tarafından Berlin'de düzenlenen ödül töreninde dünyanın en iyi otel ödülünün yanı sıra bizim için anlamı büyük olan çocuk ve çevre dostu bir otel olarak iki ayrı kategoride daha ödüle layık görülmüş olduğumuz için ayrıca mutluyuz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P