EDESSA MOBİLYA, GENÇ ODASI TAKIMI ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

Mobilya sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren EDESSA Mobilya, yeni yatırımlarla üretim kapasitesini artırmasının ardından ‘Genç Odası’ takımı üretimine başlayacağını açıkladı.

YAŞAM 28.03.2022, 15:08 28.03.2022, 15:15
EDESSA MOBİLYA, GENÇ ODASI TAKIMI ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

Lake , membran ,Laminant kapak, mutfak, kapı ve ofis mobilyası üretimleri ile Türkiye’nin mobilya sektöründe önemli bir temsilcisi olmayı başaran EDESSA Mobilya son yıllarda yakaladığı başarılı ivmeyi ‘Genç Odası’ takımı üretimiyle sürdürmeyi planlıyor.

AYLIK ORTALAMA 1000 ADET GENÇ ODASI TAKIMI ÜRETİLECEK

Mudanya Bademli tesislerinde 14 bin metrekare kapalı alanda üretime devam eden EDESSA Mobilya, geçtiğimiz yıllarda üretim parkuruna eklediği yeni makineler ile istihdam sayısında artışa giderek üretim kapasitesini artırdı.

Aylık ortalama;  OMESSA markasıyla 10 bin m2 aşkın membran kapak üretimi,  EDESSA MUTFAK markasıyla 3 bine yakın modül, EDSDOOR markasıyla 4000’İ aşkın kapı  üreten Bursa’nın dev firması bünyesine yeni kazandırdığı kapı makinesi ile de günlük 2000 kapı yüzeyi üreterek, yarı mamul seçeneği ile de alternatif sunuyor. Öte yandan 2022 yılının ikinci çeyreğinde genç odası takımı üretimi için hazırlıklara başladı.

İlk etapta aylık ortalama 1000 adet genç odası takımı üretmeyi planlayan Bursa’nın sektördeki başarılı temsilcisi membran kapak ve mutfak modülü üretimindeki başarısını genç odası takımı üretimin de yakalamayı hedefliyor.

EDESSA YENİ NESİL GENÇ ODASI TAKIMLARINI TANITACAK

Sektörün ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürünler tasarlayıp üreten EDESSA; yenilikçi anlayışı ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik attığı adımlarla 40 yılı aşkın süredir hizmet ağını genişletmeye ve ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.

EDESSA Mobilya; mutfak modülü ve membran kapak alanındaki tecrübesini yeni nesil Genç Odası takımları ile birleştirerek tüketicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. EDESSA Mobilya, mobilyanın başkenti Bursa’da özellikle gençlerin hayatların kolaylaştıracak, dar alanlarda kullanılabilirliği kolay, genç odası takımlarıyla birçok tüketicinin yaşadığı sorunlara son vermeye hazır. Bütçe dostu, ergonomik ve modern hatlarıyla EDESSA tasarımcılarının tasarlayacağı ve ardından üretime geçecek olan genç odası takımları EDESSA Mobilya tarafından önümüzdeki günlerde tanıtılacak.  

42 yıllık tecrübesiyle Türkiye iç pazarında olduğu gibi yurtdışında da alanında en çok tercih edilen markalardan biri haline gelen Edessa Mobilya;  Avrupa’da; Almanya, Fransa, Rusya, Belçika, Avusturya, Ukrayna, Yunanistan, Bulgaristan ve KKTC’ye ihracat gerçekleştirmektedir. Asya’da; Afganistan, İran Kuveyt, Dubai, Irak ve Azerbaycan’a ihracat yapan Edessa Mobilya Afrika’da ise Libya, Somali ve Fas’a Edessa markalı ürünlerini ihraç ediyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P