banner177

banner193

Emel Pırlantadan İnanılmaz Pırlanta Setler

Pırlantadan yapılan aksesuarlar kadınların vazgeçilmez mücevherleridir.

YAŞAM 30.12.2020, 12:20 31.12.2020, 13:31
Emel Pırlantadan İnanılmaz Pırlanta Setler

Özel günlerde veya günlük yaşantıda kullanılan kolye gibi mücevherlerin pırlantadan yapılması, güzelliğinize güzellik katacak ışıltıdadır. Bu ışıltıları etkileyecek özelliklere bakıldığında pırlantanın kesim şekli, berraklığı, karat ağırlığı olarak sayılabilir. Pırlantanın güzelliği birçok faktöre bağlıdır. Pırlanta yüzük modellerine bakıldığına tektaş, beştaş, tamtur, yarım tur, baget yüzükler en fazla tercih edilen yüzüklerdir. Tektaş yüzük hediye olarak veya teklif yapmak için alınsa da normal kullanım için de alınabilir.

Pırlanta Yüzükler

Alyansla birlikte takılan yüzüklerin merkezinde bulunan pırlanta taşın ışığı yansıtmasıyla, göz alıcı durabilirsiniz. Beştaş yüzüklerde ise seçeceğiniz kalınlıktaki alyansın üzerine beş adet pırlanta taşın konulması söz konusudur. Bu yüzükler de gösterişli modellerdir. Tamtur yüzükler, yüzüğün tamamını kaplayacak taşlarla donatılmıştır ve bu da yine fazlaca kullanılan yüzük modellerinden biridir.

Parmaklarınızın uzunluğuna ve kısalığına, kalınlığına ve inceliğine bakarak alacağınız yüzüklerde, büyük taşlar parmak uzunluğunu keserken, küçük taşlar parmaklarınızı uzun gösterecektir. Bu yüzden seçim yaparken parmak şeklinizi göz önünde bulundurmanız yüzüklerin daha güzel görünmesi açısından önemlidir. Ellerinize ışıltı katacak yüzükler için Emel Pırlanta sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Pırlanta Setleri Nasıl Seçilmelidir?

rlanta set modelleri, zevkinize göre seçeceğiniz takılardan oluşur. Hazır setleri alabileceğiniz gibi, bu setleri beğendiklerinize göre de oluşturabilirsiniz. Gerdanlık, küpe ve yüzükten oluşan setlere saat ve bileklik gibi takılar da ekletebilirsiniz. Setler, genellikle birbirine uyumlu parçalardan oluşur. Örneğin tektaş bir yüzük ve yanında pırlanta tektaş bir kolye, küçük pırlanta taşından yapılmış küpeler gibi takıların bir araya gelmesiyle oluşur.

Pırlanta Takılar

Set halinde kullanabileceğiniz bu parçaları ayrı olarak da kullanabilirsiniz. Özellikle tektaş yüzükler, sürekli kullanılabilecek takılardır. Zarif ellerinize zarafet katacak şıklıktaki farklı yüzükleri de tercih ederek setlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca bu setler seçilirken tüm parçalarının özelliklerine tek tek bakılmalıdır. Bu özellikler karat ağırlığı, kesim şekli, berraklığıdır. Tabi bu özelliklerden en önemlisi kesim şeklidir. Bunun nedeni ise kesim şeklinin karat ağırlığı dışında diğer tüm özellikleri etkileyecek olmasıdır. En güzel pırlanta setleri için https://www.emelpirlanta.com/  sitesi en güvenilir platformlardan biridir.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P