banner177

banner193

HER MARKA ARACA GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ ŞANÇELİK EUROREPAR CAR SERVİCE

29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service, Bursa’da Şançelik güvencesiyle 3 noktada hizmet veriyor.  Şançelik Eurorepar Car Service; İnegöl Alanyurt, Bursa Küçük Sanayi ve İzmir Yolu 5. Kilometrede her marka model araca garantili servis hizmetini sanayi standartlarında fiyatlar ile sunuyor

YAŞAM 29.04.2021, 13:47 29.04.2021, 13:54
HER MARKA ARACA GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ ŞANÇELİK EUROREPAR CAR SERVİCE

GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ

Şançelik Eurorepar, markası ne olursa olsun üreticinin önerilerini göz önünde bulundurarak aracınızın bakım ve onarımını yapacak profesyonel ekipler tarafından yönetilen geniş ve güvenilir bir araç servis ağı sunuyor.

HER SORUNDA ŞANÇELİK EUROREPAR YANINIZDA

Şançelik Eurorepar Car Service, araç bakım ve onarımının her alanını kapsamanın yanı sıra: yağ değişimi, bakım, onarım, lastik, fren, klima, akü, görüş elemanları, egzoz, triger kayışı, süspansiyon, muayene öncesi kontrol, mekanik arıza teşhisi ve bir çok konuda usta isimlerle aracınızın eksiklerini gideriyor.

İKİ YIL PARÇA GARANTİLİ SERVİS

Eurorepar yedek parça gamı, Avrupa araç parkında bulunan pek çok farklı marka araç için en az iki yıl parça ve işçilik garantilidir. Eurorepar car service, aracınıza özel tavsiyeler, profesyonel ve kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarıyla hizmetinizde!

BURSA’DA 3 NOKTADA ŞANÇELİK GÜVENCESİYLE

Şançelik Euro Repar Car Service; İzmir Yolu Şançelik Otomotiv, Küçük Sanayi ve İnegöl Alanyurt’ta toplam 3 noktada her marka model araca yetkili servis hizmeti veriyor. 1997 yılından bu yana 20 bin adetin üzerinde 0 Peugeot otomobili tüketiciyle buluşturan Şançelik Otomotiv ise satış sonrası servis hizmetleriyle de 23 yıldır Peugeot ve DS marka otomobillere yetkili servis hizmeti veriyor.

KÜÇÜK SANAYİ’DE DAHA BÜYÜK YERİNDE

Küçük Sanayi’de gelen taleplere daha hızlı yanıt verebilmek adına 1000 metrekarelik toplam kullanılabilir alanı olan yeni yerinde hizmet kalitesini arttıran Eurorepar Şançelik, profesyonel ekibiyle hizmet veriyor.

BİLİNÇSİZ İŞLEMLER BÜYÜK MASRAFLAR ÇIKARIYOR

Şançelik Euro Repar Car Service yetkilisi Hakan Oral, bilinçsizce yapılan işlemlerin daha büyük masraflar doğuracağına dikkat çekerek, “Alanında tüm eğitimlerimizi almış arkadaşlarımız hizmet veriyor. Başka yerlerde tamir edilmeye çalışılmış ancak araca zarar verilmiş şekilde çok sayıda araçla karşılaşıyoruz.  Araçlara müdahale etmek eskisi gibi kolay değil, profesyonel müdahale şart. Çok uygun fiyatlarda yetkili servislerde yapılacak bir işlemin, dışarıda yapılması neticesinde kaynaklanan hatalardan o sorunun maliyeti 10 katına dahi çıkabiliyor. Yeni model bir aracınızı, eski sistemden devam eden bir yere götürdüğünüzde yanlış işlemler uygulanabiliyor veya sorun çözülemiyor vatandaşlarımız uygun fiyata yaptırmak isterken aslında kendi maliyetini artıyor. Bir diğer konu ise orijinal ekipman kullanımı.  Servislerde orijinal ekipmanlar ve ürünler kullanılıyor. “Servis konusunda en önemli konu şüphesiz güvendir. 1997 yılından bu yana Şançelik olarak hizmet veriyoruz.”

SANAYİ FİYATINA GARANTİLİ HİZMET

Şançelik Otomotiv Euro Repar Car Service’lerinin fiyat politikasına ilişkin bilgiler paylaşan Hakan Oral, “Sanayi fiyatına garantili servis hizmeti veriyoruz. Yetkili servis prosedüründe ki uygulamalarla, orijinal ekipmanlar kullanarak yapılan işlemlerin faturalandırarak araçları teslim ediyoruz. Fiyatlarımız tamamen sanayi standartlarındadır. Müşterilerimize ekonomik fiyatlandırmalarla hizmetlerimizi sürdürüyoruz.  2020 yılının başında  İnegöl Özdilek’in hemen arkasında Alanyurt Caddesi’nde yaklaşık 400 metrekare kapalı alan sahip olan, 20 yıl tecrübeye sahip arkadaşlarımızla tüm marka araçlara servis hizmetmiz devam ediyor. Küçük Sanayi şubemizi büyüterek, 1000 metrekare kullanılabilir alanda hizmete başladık. Alanında usta isimlerin yer aldığı bir ekiple Bursa’nın kalbi Küçük Sanayi’ye herkesi bekleriz. Sürücülerin yaz bakımlarını ihmal etmemeleri gerekiyor. Bahara özel kampanyalarımız devam ediyor” dedi.

ARAÇ BAKIMI

KONTROL

YAĞ DEĞİŞİMİ

MEKANİK ONARIMLAR

TRİGER KAYIŞI

GARANTİLİ PARÇA

LASTİK

FREN

KLİMA

AKÜ

YOL GÖRÜŞ

EGZOZ

SÜSPANSİYON

AKSESUAR

https://www.euroreparbursa.com/

İnstagram - Facebook:  euroreparcarbursa

-ŞUBELER. 

BURSA KÜÇÜK SANAYİ RANDEVU

(0224) 441 4164

İNEGÖL ALANYURT RANDEVU

(0533) 380 27 67

ŞANÇELİK OTOMOTİV

(0224) 441 7500

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P