İHD’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA RAMAZAN ÇEKİ DESTEĞİ

İnegöl Hastane Derneği gerçekleştirdiği çalışma kapsamında sağlık çalışanlarına Ramazan çeki dağıttı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İHD Başkanı Yasin Altuntepe, “İlçe halkımızın hizmet kalitesinin artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ederken, Ramazan vesilesiyle hediye çeklerimizi kahraman sağlık çalışanlarımıza dağıttık. Çalışmanın paydaşlarına ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

YAŞAM 05.04.2022, 11:07 05.04.2022, 11:11
İHD’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA RAMAZAN ÇEKİ DESTEĞİ

İnegöl Hastane Derneği, ilçede çalışan sağlık çalışanları başta olmak üzere hastane sorunlarının tespiti ve giderilmesinden ilçe halkının birçok alanda hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

BİRÇOK NOKTADA HEDİYE ÇEKLERİ DAĞITILDI

Ramazan ayı vesilesiyle gıda kolisi dağıtımı yerine bu yıl hediye çeki dağıtan İnegöl Hastane Derneği, sağlık çalışanlarını unutmadı. Çalışma kapsamında İnegöl Devlet Hastanesi, İnegöl Diş Hastanesi, İlçe Sağlık ve Göçmen Sağlığı Merkezleri, Yenice Rehabilitasyon Merkezi, Huzur evi çalışanı 4D işçi kadrosunda çalışan sağlık çalışanlarına gıda çeki hediye edildi.

ALTUNTEPE, “DAYANIŞMA RUHUNU CANLANDIRDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Çalışmanın paydaşlarına ve hayırseverlere İnegöl adına teşekkürlerini sunan İHD Başkanı Yasin Altuntepe, “Öncelikle tüm halkımızın Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum. İnegöl, dayanışma ruhu gerçekten çok yüksek bir şehir. Tüm çalışmalarımızda başta hayırseverlerimiz olmak üzere İHD Yöneticileri ve ilçenin tüm paydaşları birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. İHD olarak bu birlik ve beraberlik ruhunu yeniden canlandırdığımız için çok mutluyum. Çalışmalarımızın diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olması gerekiyor. İHD olarak herkesi hayra teşvik eden çalışmaların içerisinde yer alıyoruz. Amacımız ilçemizde hizmet veren sağlık kuruluşlarının sorunlarını gidererek, sağlık çalışanlarımıza birçok alanda fayda sağlayarak neticede halkımızın hizmet kalitesinin yükselmesine fayda sağlamak. Bu anlamda İHD Yönetimi olarak ilçenin tüm paydaşları ile sürekli istişare halindeyiz. Sosyal fayda sağlayacak, ilçemizin hizmet kalitesinin yükseltilmesi, sorunların giderilmesi için İHD olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P