banner209

banner177

banner193

‘LİKYA DUŞAKABİN’ TÜRKİYE’NİN HER YERİNE KONFOR GÖTÜRÜYOR

Bursa’da 30 yıla dayanan tecrübesiyle, 250 binin üzerinde duşakabin üretimi gerçekleştiren Likya Duşakabin; Türkiye’nin her bölgesinde yaşam alanlarına konfor katmaya devam ediyor.

YAŞAM 19.07.2022, 11:49
‘LİKYA DUŞAKABİN’ TÜRKİYE’NİN HER YERİNE KONFOR GÖTÜRÜYOR

Bursa’da 1994 yılında sektöre giriş yapan Likya Duşakabin 29 yıllık süreçte, 250 binden fazla duşakabin üretimi ve montajı gerçekleştiridi. Likya Duşakabin zaman içerisinde gelişen ürün çeşitliği ve modelleriyle banyo tasarımı denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri olmayı başarırken, Likya’nın tasarlayıp ürettiği duşakabinler 1 milyondan fazla bireyin hayatını değiştirerek kolaylaştırdı.

RECEP TURAN, “BANYOLAR KİŞİLERİN KARAKTERİNİ ORTAYA KOYUYOR”

Likya Duşakabin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Turan, Likya’nın sadece bir üretici olmadığına dikkat çektiği açıklamasında, “Eski zamanlara kıyasla banyo, ev tasarımlarında önemsenmeyen bir konumdaydı. Ancak zamanla insanların kendilerine verdiği değerle birlikte, kendilerine ayırdığı zamanın süresi ve kalitesi arttı. Banyolar günümüzde ise evlerin niteliği ve kalitesini etkileyen en önemli unsur haline geldi. Evlerin en önemli parçası haline gelen banyolar artık en az ev dekarasyonuna gösterilen önem kadar değerli bir konumda. Bir evin derli toplu olması, temiz ve şık görünen bir banyosu ev sahibinin karakteri hakkında bile yorumda rahatlıkla bulunabilirsiniz.  Likya Duşakabin olarak her evin tarzına uygun, bireylerin hayatlarını kolaylaştıran ve yaşam kalitesini artıran tasarımlarımız ve yaklaşımlarımız ile sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz” dedi.

“BANYODA YANLIŞ TERCİHLER HAYAT KALİTESİNİ ETKİLİYOR”

Banyo tasarımı ve duşakabin seçiminin neden önemli olduğuna dair açıklamalarda bulunan Recep Turan, “Günümüz koşullarında ve yoğun çalışma temposunda insanların günün yorgunluğunu atabileceği ve stresten uzaklaşabileceği yer olan banyolar çok kıymetli ve değerli. Banyo tasarımı evlerimize gelen misafirlere göstermekten ibaret değil, kendimiz için yaptığımız bir iyiliktir. Temel ihtiyaçlarımızı giderdiğimiz alanların tasarımı, kullanılan renkler ve uyum psikolojik açıdan kişilerin mutluluğunu olumlu veya olumsuz yönde etkilemektedir.  Kişisel tercihlerimizi yansıtan konforlu bir banyo ve duşakabin tasarımı motivasyonumuzu doğrudan etkiler. Bu manada banyoları banyo yapan duşakabin seçimleri kişinin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanarak mevcut alan verimliliği gözetilmelidir. Yanlış tercihlerle dizayn edilen banyolar,  kullanışsız ve dayanıksız duşakabinler kişilerin hayat kalitesini doğrudan etkiliyor” dedi.

LİKYA  DUŞAKABİN TÜM TÜRKİYE’DE

Sektörde birçok değişim ve yeniliğin öncüsü olduklarını belirten Turan Likya Duşakabin’in Türkiye geneli birçok bölgede tercih edildiğini ifade ettiği konuşmasına şöyle devam etti, “1990’lı yıllarda Türkiye’de duşakabin yok denecek kadar az evde vardı. Bursa’da 1994’lü yıllarda bu işe başladığımızda duşakabin halk tarafından az biliniyor ve elit bir kesim tarafından tercih ediliyordu. Her vatandaşımızın bu rahatlığa ve konfora ulaşması bizim en büyük hayalimizdi. Her geçen gün üretim kapasitemizi ve ürün çeşitliğimizi artırdık. Bugün baktığımızda ise Ege Bölgesinde, Akdeniz’de, Karadeniz’de, İç Anadolu ve Marmara Bölgesi’nde bayiliklerimiz yer alıyor. Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde tasarlayıp ürettiğimiz ürünler tercih ediliyor. Banyo bir bütün ve bu bütünün en önemli parçası şüphesiz duşakabin… İnşaat malzemeleri tedariği sağlayan, mobilya ve dekarasyon hizmeti sunan, mağaza zincilerleri olan işletmelere, inşaat şirketlerine hizmet veriyoruz. 200’den fazla noktada ürünlerimiz yer alıyor.” İfadelerini kullandı.

TASARLIYOR, ÜRETİYOR, MONTAJINI YAPIYORUZ

Likya Duşakabinin ilk günden bu yana üretici olduğuna vurgu yapan Turan, şöyle devam etti, “Hep üretici olduk. Tasarımdan üretime tüm süreçlerinde Likya Duşakabin imzalı ürünler üretiyoruz. Müşteri portföyümüz her geçen gün artmakla birlikle; proje bazlı işlerde çok etkin rol oynuyoruz. Parekende ağımız da aynı şekilde genişliyor. Tüm duşakabin modelleri ve çeşitlerin ana ürünlerimizi oluşturuyor. Bunu yanı sıra Jakuzi, küvet, duş teknesi ve özel Spa ürünleri elimizde mevcut olmakla birlikte istenilen ölçü ve modellerde, isteğe göre üretim ve tasarım yapabiliyoruz. Duşakabin ve duşakabin ile bağlantısı olan tüm ürünleri; okullar, oteller, inşaat projeleri, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere birçok noktada tercih ediliyoruz.”

Likya duşakabin yıllık 20 bin adet duşakabin üretim kapasitesiyle dikkat çekerken, bugüne kadar 200 bin adete yakın duşakabinin üretim ve montajını gerçekleştirdi. En az 1 milyon kişinin duşakabin ihtiyacını karşıladı.

--

www.likyadusakabin.com

Adres: Fethiye Mah. Ateş Sokak No:3 Nilüfer / BURSA

Tel : +90 224 242 25 07

İNSTAGRAM: palduslikya

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:39
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:21
Yatsı 21:59
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P