banner209

banner177

banner193

YILDIRIM BELEDİYESİ 2023 YILINI DOLU DOLU GEÇİRDİ

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları süratle hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “2023yılı projelerin şekil bulduğu bir yıl olurken Yıldırım'daki değişim herkesçe görülmeye başladı” dedi.

YILDIRIM BELEDİYESİ 30.12.2023, 13:23
YILDIRIM BELEDİYESİ 2023 YILINI DOLU DOLU GEÇİRDİ

İmardan kentsel dönüşüme, sosyal alanlardan kültür merkezlerine, spor tesislerinden modern pazar alanlarına kadar önemli hizmetleri bir bir ilçeye kazandıran Yıldırım Belediyesi, 2023yılını dolu dolu geçirdi.Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2019 yılından bu yana Yıldırım'da insana dokunan birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, Yıldırım'da imar ve kentleşme gerçekleştirilen sessiz devrim ile 11 kentsel dönüşüm projesi, 1 milyon 200 bin metrekare yeşil alan, 7 kapalı pazar alanı, 33 yeni,40 sil baştan yenilenen park, 22 spor yatırımı ve 3 kütüphane ilçeye kazandırdıklarını belirtti.

2023 yılında, Molla Yegan Çocuk Üniversitesi, Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi ve Çocuk Kütüphanesi, Cumalıkızık Orman Parkı, Yıldırım Gençlik ve Spor Merkezi, Sıracevizler İlyas Kader Spor Merkezi, Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlık Merkezi, Kompost ve Mama Üretim Tesisi, Samanlı Jandarma Karakolu'nu hizmete açarak ilçe sakinlerinin istifadesine sunduklarını aktaran Başkan Oktay Yılmaz, “Tarihi, kültürü, doğası ve değerleriyle eşsiz bir kent olan Yıldırım'ı modern, güvenli, ulaşılabilir, marka değeri yüksek, insanları mutlu bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Bu perspektif ile hayata geçirdiğimiz her projede merkeze insanı alan bir yaklaşımla hareket ediyoruz. 2023 yılı projelerimizin şekil bulduğu bir yıl oldu. Gerçekleştirdiğimiz projelerle ortaya çıkan bu değişim herkesçe görülmeye başladı. Tamamladığımız, hemşehrilerimizin teveccühüne sunduğumuz işler olurken çalışmalarda sona geldiğimiz Mevlana 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, Çınarönü Kentsel Dönüşüm Projesi, Mimarsinan Kentsel Dönüşüm Projesi, Karaağaç Sosyal Yaşam Merkezi, Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi, Samanlı Lojistik Merkezi, Bağlaraltı ve Gökdere Pazar Alanı, Sakarya ve Çınarönü Kapalı Spor Salonu, Samanlı Cenup Kanalı ve Deliçay Deresi Islah Çalışmasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.


 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P