banner177

banner193

YILDIRIM'DA ONLARCA ÜCRETSİZ KURS İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

Cam üfleme, pastacılık, gitar, bağlama, resim gibi branşlarda ücretsiz eğitim veren ‘YIL-MEK ’te ara dönem kayıtları başladı.

YILDIRIM BELEDİYESİ 24.01.2024, 12:59 24.01.2024, 13:02
YILDIRIM'DA ONLARCA ÜCRETSİZ KURS İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerini sanatla buluşturmak, yeteneklerini keşfederek hayallerini gerçekleştirmek için Yıldırım Meslek Edindirme Kursları’nda (YIL-MEK) onlarca dalda sanat ve meslek eğitim kursu veriyor. Alanında usta eğitmenler eşliğinde kursiyerlere; gitar, bağlama, keman, piyano, koro, gibi müzik ile ilgili kursların yanı sıra; drama, diksiyon, tiyatro, edebiyat, fotoğraf ve halk oyunları alanlarında da eğitimler veriliyor.

El becerilerini ve yeteneklerini keşfetmek isteyenler ise el sanatları alanında tezhip, hüsn-i hat, minyatür, resim atölyesi gibi kurslarda eğitim alabiliyor. Ara dönemde de 9 merkeze 25 farklı branşta ek kayıt açtıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Hemşehrilerimizin kişisel gelişimlerine ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlamak için hizmet veren YIL-MEK’te kursiyerlerimiz eğitimlerini tamamladıktan sonra, yeni bir meslek sahibi olabiliyor, kendi işlerini kurabiliyor, sanatsal yönlerini geliştirerek birbirinden değerli sanat eserleri meydana getirebiliyorlar. Tüm hemşehrilerimizi Yıldırım Meslek Edindirme Kursları’na bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (4)
Ayşe Can 3 ay önce
El işi örgü kursu varmı
Zeynep özer 3 ay önce
Yıldırım kazimkaraberir mahallesinde oturuyorum hiç bir aktifidemiz yok mahalleye bir kurs istiyorum
Gülşen 3 ay önce
Filografi kursu varmı
Anzeliha Bozkurt 3 ay önce
Yıldırım Hacivat Elişi işi
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P