banner177

banner193

19 GÜNDÜR KAYIP KIZ KÖMÜRLÜKTE BULUNDU

Muğla'da 19 gün önce evden "Markete gidiyorum" diyerek çıkan ve bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki kız, erkek arkadaşının evinin kömürlüğünde bulundu. Polis ekipleri kızın erkek arkadaşını teknik takibe alıp yaptığı telefon görüşmelerini saptayarak olayı aydınlattı.

ASAYİŞ 08.09.2021, 15:35
19 GÜNDÜR KAYIP KIZ KÖMÜRLÜKTE BULUNDU

Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan B.D., 19 Ağustos'ta saat 19.30'da "Markete gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bir daha geri dönmeyen kızı için harekete geçen Savaş (60) ve Semra D. (59) çifti evlatlarının kaçırıldığını belirterek, B.D'nin erkek arkadaşı S.Ö.'den şikayetçi oldu.

KIZ ARKADAŞIYLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜĞÜ SAPTANDI

Başlatılan soruşturma kapsamında 20 Ağustos'ta ifadesi alınan S.Ö., kız arkadaşının nerede olduğunu bilmediğini söylemesi üzerine serbest bırakıldı. Polis, teknik takibin ardından S.Ö.'nün, B.D. ile birkaç kez telefonla görüşme yaptığını tespit etti. Bunun üzerine S.Ö., 31 Ağustos'ta tekrar gözaltına alındı. Savcılıktaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ö., bu kez yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

6 KİŞİLİK ÖZEL EKİP KURULDU

İl Emniyet Müdürü Suvat Dilberoğlu tarafından B.D.'nin bulunması için 6 kişilik özel ekip kuruldu. Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüklerinde görevli polisler, çelişkili ifadeler veren S.Ö.'yü teknik ve fiziki takibe aldı.

KÖMÜRLÜKTE BULUNDU

Şüphelinin kayıp B.D. ile telefon ile yaptığı görüşmesinden, genç kızın Menteşe'nin Karabağlar Yaylası'ndaki bağ evinde olduğu belirlendi. S.Ö.'nün yaşadığı evde arama yapan özel ekip, B.D.'yi bahçedeki kömürlükte buldu. Kömürlükten çıkartılan B.D., ifade işlemleri için Çocuk Şubesine götürüldü. S.Ö., babası T.Ö. ile annesi A.Ö. ise gözaltına alındı. 3 şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P