banner204

banner177

banner193

banner205

3 GENÇ CANININA KIYMAK İSTEDİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Kartal'da Cemre Bilmez (20) Mehmet Bilal B. (23) bir evde başlarından vurulmuş olarak bulundu. Cemre B. öldü, Mehmet Bilal B. ise hastaneye kaldırıldı. İki gencin, Y.İ.B. isimli arkadaşlarıyla intihar etmek için bir araya geldiği, Y.İ.B.’nin arkadaşlarının cesedini görünce toplu intihardan vazgeçtiği belirtiliyor.

ASAYİŞ 24.05.2022, 17:16
3 GENÇ CANININA KIYMAK İSTEDİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Kartal'da Esentepe Mahallesinde bulunan 5 katlı binanın 3. katındaki dairede, Cemre Bilmez, dün akşam yanında bulunan 2 arkadaşı ile birlikte eve geldi. Apartman sakinlerinin iddiasına göre, evden ara ara bağrışma sesleri ve gürültüler duyuldu. Ardından polise yapılan ihbar korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı.  İddiaya göre, Cemre B., Mehmet Bilal B. ve arkadaşları Y.İ.B., sabah saatlerinde evde bir araya geldi. Evde görüşen arkadaşlardan Cemre B. ve Mehmet Bilal B. başlarından vuruldu. İki isim kanlar içerisinde kalırken Y.İ.B. sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler Cemre B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Mehmet B. ise hastaneye kaldırıldı.

İntihar için bir araya geldik
Polis olayla ilgili Y.İ.B.'nin ifadesine başvurdu. Y.İ.B., “Biz 3 arkadaş intihar etmek için anlaştık. Sabah bir araya geldik. Bir arkadaşımızdan tabanca aldık. Cemre ve Mehmet Bilal tabanca ile başlarına ateş ettiler. Onları o halde görünce, vazgeçerek sağlık ekiplerine haber verdim.” dediği öğrenildi.

Beni Bilal'in yanına gömün!

Gençlerin toplu intihar için bir araya geldiği öğrenilirken, 3 gencin de intihar notu ortaya çıktı. Cemre B.'nin notunda “Diyarbakır ve Adana'ya gömmeyin, beni Bilal'in yanına gömün” dediği belirtilirken ailesine de “Beni sevmeniz için her şeyi yaptım” şeklinde not bıraktığı öğrenildi.

Sizi çok üzdüm

Ağır yaralı olan Mehmet Bilal B.'nin ise  “Burak ağabey sana layık olamadım… Babam gibiydin. Anne ve baba sizi de çok üzdüm. Kusura bırakmayın” dediği öne sürüldü.

Beni amcamın yanına gömün

Son anda intihardan vazgeçen Y.İ.B.'nin mektubunda ise “Bugün hayatımın son günü, sizden tek isteğim amcamın yanına gömün. Bilal'i de benim yanıma, yan yana gömün” dediği öğrenildi.  

Cemre B.'nin cesedi Adli Tıp Kurumu Morguna götürülürken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Mahalle sakini Hayati Çoruhlu, “2 genç kızımız o evde yaşıyordu. Zaten çok fazla tanımıyoruz. 1 sene kadar önce buraya taşınmışlardı. Çevreyle çok fazla iletişimleri yoktu. Sabah burada polis ekiplerinin ve ambulansları görünce biz olayı öğrendik. Olayın nasıl olduğuyla ilgili hiçbir fikrimiz yok. 1 kız ölmüş. Ama nasıl oldu bilemiyoruz“ dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P