banner177

banner193

ANNESİNİ ÖLDÜRÜP BAŞINDA SELA OKUDU: O DECCAL BEN İSA'YIM

Ocak ayında annesini boğazını keserek öldüren ve şizofren olduğu öne sürülen Orhan Oruçgüney'in sözleri mahkeme salonunu buz kestirdi. Annesinin cesedi başında sela okuyan genç, mahkemede ise "O benim annem değil, o Deccal. Deccalı öldürdüm. Çünkü ben İsa'yım" ifadelerini kullandı.

ASAYİŞ 28.03.2022, 16:18
ANNESİNİ ÖLDÜRÜP BAŞINDA SELA OKUDU: O DECCAL BEN İSA'YIM

Geçtiğimiz ocak ayında Sultanbeyli'de şizofren olduğu iddia edilen Orhan Oruçgüney, aynı evde yaşadığı annesi Gülbeyaz Oruçgüney'i bıçakla boğazını keserek öldürdü. Olay sırasında Orhan Oruçgüney'in babasının işte olduğu, Oruçgüney'in daha önce de şizofreni nedeniyle bir süre tedavi gördüğü öğrenildi.

ÖLDÜRÜP BAŞINDA SELA OKUDU

Annesini öldürdükten sonra başında sela okurken yakalanan ve savcılıktan 'Üstsoydan akrabayı kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen şüpheli Oruçgüney'in ifadesi ortaya çıktı.

"O DECCAL, BEN İSA'YIM"

Sabah'ın haberine göre hakimlikteki sorgusunda şüpheli gencin soğuk kanlı tavırları dikkat çekti. Sorgusunda mahkeme hakiminin "Anneni neden öldürdün?" diye sorması üzerine "O benim annem değil, o deccal" yanıtını veren şüpheli, mahkeme salonundaki herkesi dehşete düşürdü. Savunmasına devam eden şüpheli Oruçgüney'in "Deccalı öldürdüm. Çünkü ben İsa'yım" demesi üzerine mahkeme salonu buz kesti.

Hakimlik, şüpheli gencin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P