banner201

banner177

banner207

'ÇAY SOĞUK' DEDİ DİYE GENÇ KADINI KATLETTİ

Konya'da, seyyar çaycı tarafından katledilen Emel Göçer'in yeğeni Zerda Göçer, Sabah'a konuştu: Ambulansı aramak istedim. 'Seni de vururum, beynini uçururum' dedi

ASAYİŞ 20.08.2021, 09:15
'ÇAY SOĞUK' DEDİ DİYE GENÇ KADINI KATLETTİ

Ankara'da yaşayan Emel Göçer (33), yeğenleriyle birlikte tatile giderken mola verdiği Konya-Seydişehir karayolundaki çay bahçesinde "soğuk çay" nedeniyle tartıştığı seyyar çaycı Muhammet İlhan (41) tarafından tabanca ile vurulmuştu.  Olayın görgü tanığı olan talihsiz kadının yeğeni Zerda Göçer, dehşet anlarını anlattı:

'AYAĞIMA DÜŞTÜ'

Zerda Göçer, "Halam ve kuzenlerle birlikte Antalya'ya tatile gitmek için yola çıktık. Seydişehir yolu üzerinde mola verdik. Bir müşteri daha vardı, çay istedik. Halam çayın soğuk olduğunu söyleyerek sıcak su istedi. İlhan, halama bağırarak 'Gel içeri sıcak suyu göstereyim' dedi. Bu sırada aralarında tartışma başladı. Halam adamı itince o da üzerine geldi. Silahını çıkardı. Korkarak kaçmaya çalıştık. Silahı Emel halama doğrulttu ve 'Sıkayım mı' dedi. Halam elini itti ve arabaya yöneldi. Biz de korkarak etrafa kaçtık. O arada silah sesi geldi, arkamı dönmemle halamın ayağıma düşmesi bir oldu. Aniden gittiğimiz için telefonlarımız cüzdanımız masada kaldı.

Tekrar içeri yöneldim, adama telefonumu almak için yalvardım 'Ambulansı arayayım' dedim. 'Yaklaşma seni de vururum, senin de beynini uçururum' dedi. Polislerin geldiğini görünce koşarak içeri girdi, kapıyı kapattı. Jandarma içeri doğru yöneldi, onlara da silah doğrulttu.

O adamın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Bu normal bir cinayet değil, kadın cinayeti." dedi.

'KENDİ HALİNDE İNSANLARIZ'

'Soğuk çay' gerekçesiyle halasını öldüren Muhammet İlhan'ın en ağır cezayı almasını istediklerini söyleyen Zerda Göçer, Kendi halimizde işimizde gücümüzde insanlarız. Halamın kimseye zararı olmayan, kendi halinde bir insandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P