banner201

banner177

banner207

ÇİFTE CİNAYET: KIZI VE ANNESİ ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Kartal'da Azime Özcan ile kızı Yasemin Özcan evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili Azime Özcan'ın oğlu Ahmet Özcan gözaltına alındı.

ASAYİŞ 25.08.2021, 14:12
ÇİFTE CİNAYET: KIZI VE ANNESİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kartal'da bir anne ve kızı kaldıkları evde ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Atalar Mahallesi Doğu Caddesi Keskin Sokak'taki 5 katlı apartmanın üçüncü katında ikamet eden Azime Özcan ile kızı Yasemin Özcan'ın kaldığı daireden kötü kokular gelmesi üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

Eve gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açtıktan sonra anne ve kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından anne ve kızının cesetleri, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin hayatını kaybeden Azime Özcan'ın oğlu Ahmet Özcan gözaltına alındı.

Ahmet Özcan'ın borçları olduğu ve bu nedenle evi satması için annesine baskı yaptığı öğrenildi. Özcan'ın daha önce de annesi Azime Özcan'a kendilerine ait bir daireyi sattırdığı ortaya çıktı. Ayrıca Özcan'ın daha önce 2 kez evlendiği ve şu anda evli olduğu kadınla da boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Özcan'ın, evin satılmasını istemesi nedeniyle cinayetleri işlediği üzerinde duruluyor.
Öte yandan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın 2013 yılında 'Gebze'de UFO gören güvenlik görevlisi' şeklinde basında yer aldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P