banner177

banner193

ÇÖP EVDEN BEBEK ÇIKTI!

Akılalmaz olay Konya'da yaşandı. Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesinde bulunan Manolya Apartmanının çatı katında yaşayan acımasız anne Fatmanur G., iddiaya göre 1,5 yaşlarında olduğu ve isminin Asel olduğu bilinen kız bebeğini evde bırakıp gitti.

ASAYİŞ 28.03.2023, 09:43
ÇÖP EVDEN BEBEK ÇIKTI!

Konya’da ağlama sesi üzerine balkondan eve giren komşular annenin bebeğini evde bırakıp gittiğini gördü. Vicdansız kadın ifadesinde çocuğunu evde bırakıp gezmeye gittiğini söyledi.

Akılalmaz olay Konya’da yaşandı. Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesinde bulunan Manolya Apartmanının çatı katında yaşayan acımasız anne Fatmanur G., iddiaya göre 1,5 yaşlarında olduğu ve isminin Asel olduğu bilinen kız bebeğini evde bırakıp gitti.

AĞLAMA SESLERİ ÜZERİNE KOMŞULAR ŞÜPHELENDİ

Gece saatlerinde bebek ağlama sesleri üzerine şüphelenen komşular, yan dairenin balkonundan eve girdi. Çöp evle karşılaşan vatandaşlar bebeği de yarı çıplak halde yerde buldu. HaberGlobal’in aktardığına göre komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler ilk müdahalesinin ardından bebeği hastaneye kaldırıldı. 

VİCDANSIZ ANNE İFADE VERDİ

Çocuğunu çöp evde tek başına dışarı çıkan anne Fatmanur G pes dedirten ifadesinde şunları söyledi:

Çocuğumun babası evlilik dışı birliktelik yaşadığım T.N’dir. T.Y. Almanya’ya gitti ve orada yaşıyor. Asel’e ben bakıyorum. Kızımın karnını doyurduktan sonra 22.00 sıralarında kızımı evde bırakıp daraldığım için dışarı gezmeye çıktım. Evden çıkarken de Asel’in ateşi olduğu için altını bezlemeden halının üzerine bırakıp çıktım. 

23.00 sıralarında eve doğru yürürken polisler aradı ve acil olarak eve gelmemi söyledi. 2 haftadır bazı problemlerin var.

Ev sahibim evden çıkmamı istedi ve ailevi sorumlarda var. Bu süre içerisinde evi hiç temizleyip, toparlamadım. Komşularım çocuğum ağladığı için evime gidip, polisleri aradığını öğrendim”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P