banner165

banner177

banner114

DEPREM FELAKETİ SONRASI KAYBOLAN ÇOCUKLARIN BİRİNDEN ACI HABER GELDİ

Hatay’da 5 yaşındaki çocuğu ailesi elleriyle ambulansa bindirdi. Ancak gezdikleri 5 şehirdeki hastanede evlatlarının izine rastlamadı. 20 günün sonunda çocuğun, “kimliksiz” şekilde kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı.

ASAYİŞ 08.04.2023, 12:32 08.04.2023, 07:51
DEPREM FELAKETİ SONRASI KAYBOLAN ÇOCUKLARIN BİRİNDEN ACI HABER GELDİ

Türkiye, 6 Şubat’ta tarihinin en büyük deprem felaketini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli 7.6 ve 7.7’lik iki deprem 11 şehri yerle bir etti. 50 binden fazla canımızı kaybettik. Ama ikinci yıkım depremzede çocukların kaybolmasıyla yaşandı. Felaketin üzerinden iki ay geçmesine karşın aileler hâlâ kayıp çocuklarını arıyor.

Hatay’daki 5 yaşındaki E. de onlardan sadece biriydi. Deprem sırasında hasar gören evlerinden ailesiyle birlikte çıktı. Yaralı çocuk, ailesi tarafından ambulansa bindirildi. Ancak ondan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi, evlatlarını Hatay, Ankara, Mersin, Adana, Zonguldak’taki hastanelerde 20 gün boyunca aradı. 25 Şubat’ta E.’den acı haber geldi. 5 yaşındaki çocuğun kimliksiz şekilde kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 10 Haziran 2023
İmsak 03:32
Güneş 05:27
Öğle 13:08
İkindi 17:06
Akşam 20:39
Yatsı 22:25
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P