banner177

banner193

DEVASA ÇINAR ŞEHRİN MERKEZİNE DEVRİLDİ

 Bursa’da devasa büyüklükteki çınar ağacı kökünün çürümesi sonucunda caddeye devrildi. Cadde üzerinden kimsenin geçmemesi muhtemel bir faciayı önledi.

ASAYİŞ 05.07.2023, 09:41
DEVASA ÇINAR ŞEHRİN MERKEZİNE DEVRİLDİ

Çekirge Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 200 yıllık olduğu tahmin edinilen devasa büyüklükteki bir çınar ağacı kökünün çürümesi sebebiyle cadde üzerine gürültüyle devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Öte yandan, sabah saatlerinde kimsenin olmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Polis tedbir için caddeyi trafiğe kapattı. Bölgeye güvenlik şeridi çeken polis ekipleri önlem aldı. Çınar ağacının parçalara ayrılarak kaldırılmasından sonra cadde trafiğe açıldı.

Olayla ilgili konuşan taksi şoförü Celal Erbaşlar, “Bu ağaç aniden kendiliğinden devrildi. Ağaçlar zaman içerisinde çürüyor. Belediye gerekli bakımlarını yapıyor fakat arkamızda bulunan diğer ağacın da ağırlığı yola doğru verilmiş, bunun da devrileceğini düşünüyorum. Şükürler olsun yolda geçen insan ve araç yoktu, kimse zarar görmedi.

Bu bölge havalar sıcak olduğu için çok yoğun oluyor. Şu an yol trafiğe kapandı, itfaiye ve polis ekipleri gereken çalışmayı yapıyor. İnşallah yakın zamanda yolumuz trafiğe açılacak” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P