banner177

banner193

GALATA'DA İNTİHAR ŞOKU

İstanbul'da bir kişi Galata Kulesi'ne çıkarak intihar etti. Kalabalığın önünde gerçekleşen olay etraftakileri şoke etti. Bölgede bulunan çok sayıda esnaf ve vatandaş hemen olay yerine gitti. Korkunç manzarayı görenler gözyaşlarını tutamadı.

ASAYİŞ 12.10.2022, 17:28
GALATA'DA İNTİHAR ŞOKU

İstanbul Beyoğlu'nda yaşanan korkunç olay görenlerin kanını dondurdu. Öğle saatlerinde Galata Kulesi'ne çıkan bir kişi intihar etti.

PANİK ANLARI KAMERALARA YANSIDI

İstanbul'un tarihi mekanları arasında yer alan Galata Kulesi'nde yaşananların ardından etrafta bulunan yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Bölgedeki esnaflar da hemen yardıma koştu. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İntihar eden kişinin başında hemen büyük bir kalabalık oluştu. Korku dolu anlar yaşayan insanların kimisi çığlık atarken kimisi de panikle ağlamaya başladı.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Bunun üzerine polis ekipleri kulenin çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Gencin üzerinden kimlik çıkmazken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sırasında yerli ve yabancı turistler olanı biteni şaşkın bakışlarla izledi. Gencin intihar ettiği üzerinde duran polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P