banner177

banner193

İKİ AİLE BİRBİRİNE GİRDİ: ORTALIK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi pompalı tüfekle vurularak öldü, 6 kişi de darp neticesinde yaralandı. Olaydan bir süre sonra ise mahallede bulunan 2 ev kundaklandı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

ASAYİŞ 24.02.2022, 11:37
İKİ AİLE BİRBİRİNE GİRDİ: ORTALIK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 23.00 sıralarında iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada S.Ö., pompalı tüfekle Tarık Tanaç'a ateş etti. Tanaç kanlar içinde yere yığılırken, olaya karışan 6 kişi de darp neticesinde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralanan şahıslar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Tarık Tanaç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri olaya karışan şüphelileri gözaltına aldı.

Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında ise kimliği belirsiz şüpheliler tarafından mahalledeki 2 ev kundaklandı. Evlerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sırasında 2 evde de kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Evlerde maddi hasar oluştu. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P