banner204

banner177

banner193

banner205

İki genç el ele inşaattan atladı. Akıllara yine o şüphe geldi

Gaziantep'te inşaat halindeki binadan el ele tutuşarak atlayan 2 kız öğrenci hastanede tedavi altına alındı. Polis, genç kızların 'mavi balina' oyunundan etkilenerek intihar girişiminde bulunduğu iddiasını araştırıyor. 

ASAYİŞ 25.04.2019, 13:24
İki genç el ele inşaattan atladı. Akıllara yine o şüphe geldi

 Şehitkamil ilçesi Fıstıklı Mahallesi'nde yaşanan olayda, S.K. ve P.Ş. isimli genç kızlar, koşarak geldikleri inşaat alanında istinat duvarını aşıp 12 katlı binanın çatısına çıkmaya çalıştı. Alandaki işçilerin uyarısı üzerine binanın ikinci katında el ele tutuşan iki arkadaş, kendilerini aşağıya bıraktı. 
Olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından S.K., Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne, P.Ş. ise hayati tehlikesi olması nedeniyle Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızların 15-16 yaşlarında ve öğrenci oldukları öğrenildi. Polis olay yerinde inceleme yaparken, genç kızların mavi balina olarak bilinen oyundan etkilenerek intihar girişiminde bulunulduğu yönündeki iddiayı araştırıyor. 

KIZLARDAN BİRİ TABURCU EDİLDİ DİĞERİ  YOĞUN BAKIMDA 

Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan S.K.'nın hastanede yapılan müdahaleden bir süre sonra taburcu edildiği öğrenilirken, P.Ş.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. 
Öte yandan genç kızların Mavi Balina adlı oyundan etkilendiği iddiası araştırılırken, bir diğer iddia ise kızların bir anda birbirlerini ikna ederek intihar girişiminde bulundukları yönünde oldu. 
Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de S.K.'nın tedavi gördüğü Şehitkamil Devlet Hastanesinden taburcu edildiğini belirtirken, her iki kızın da Şehitkamil ilçesine bağlı Merveşehir'de bulunan Nigar Ertürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gördüğünü ifade etti. Kızların 8 Şubat Mahallesi'nde bulunduğu, olay yerinin hem genç kızların evine hem de okula yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta olduğu ifade edildi.

İHA

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P