banner204

banner177

banner193

banner205

İŞ ARKADAŞINI ADİCE PLANLA KANDIRIP, İSTİSMAR ETTİ

İzmir'de çalıştığı iş yerinden parasını alamayan Ç.T.'ye yardım etmek için aynı iş yerinde servis şoförlüğü yapan kişi devreye girdi. Otomobille Ç.T.'yi evinin önünden alan iş arkadaşının aslında çirkin bir planı vardı. Ç.T.'yi işyerine götürecekti ancak öyle yapmadı, direksiyonu tam ters istikamete kırdı.

ASAYİŞ 18.08.2021, 12:08
İŞ ARKADAŞINI ADİCE PLANLA KANDIRIP, İSTİSMAR ETTİ

İzmir'de parasını alamadığı işyerinde, servis şoförü olarak çalışan kişi genç kadına yardım edeceğini söyledi. Fakat İş arkadaşının aklında aslında çirkin bir plan vardı.  Olay İzmir'de geçtiğimiz hafta yaşandı. 29 yaşındaki Ç.T.'nin ayrıldığı iş yerinden alacağı vardı. Patronları da sürekli oyalıyordu. Ona yardım etmek için devreye giren arkadaşıysa ona hayatının en büyük şokunu yaşattı.

ALACAĞI İÇİN YARDIM ETMEK İSTEDİ

Aynı şirkette servis şoförlüğü yapan kişi Ç.T.'yi aradı, yardım edeceğini söyledi. Oysa ki niyeti yardım etmek falan değildi. Aklında iğrenç bir plan vardı. O adam Ç.T.'yi aradı. Otomobille evinin önünden aldı. İşyerine gideceklerdi; öyle yapmadı. Direksiyonu tam ters istikamete kırdı. "Beni işyerine götüreceğim diye aldı. Beni Karşıyaka Barış Anıtı'na götürüp bana orada cinsel istismarda bulundu." Genç kadın bağırdı, direnmeye çalıştı. Saldırgan da o sırada Ç.T.'nin boğazını sıkıp ölümle tehdit ediyordu.

BENİ ONA VERMEYİN!

"Çok boğuştuk. Elinden kurtuldum. Orada bekçilerin yanına sığındım. O panikle onlara diyebildiğim tek şey beni ona vermeyindi. Peşimden arabayla geldi çünkü. Tekrar beni almak için."

O anda güvenlik görevlileri kadına sahip çıktı, polisi aradı, ekipler kısa süre sonra saldırganı yakaladı, ama o şahıs sonra serbest bırakıldı.

"Ne olursunuz sesimi duyun. benim ölmem mi gerekiyordu; o şahısın tutuklanması için. şuan test sonucunu bekliyorum. 90 gün boyunca bu insan diyemeyeceğim varlık serbest şu anda dışarıda..."diyen genç kız, hastaneye götürüldü muayeneden geçirildi. İstismarcının serbest kalması ikinci şoku yaşattı. En ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

Yorumlar (1)
V.Önal 3 yıl önce
İdam gelmeli artık o çocukları kansız kopekler
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P