banner177

banner193

KAĞAN KAZAN VE SAVAŞ CEBECİ GÖZALTINA ALINDI

Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan arasında İstanbul Tuzla'da boş bir alanda gerçekleşen kavga sonrası polis ekipleri tarafından iki isim de gözaltına alındı. İki ismin de ifadelerinde "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi.

ASAYİŞ 19.09.2023, 17:50
KAĞAN KAZAN VE SAVAŞ CEBECİ GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medya üzerinden tartışan ve dün kavga eden vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı. İki ismin ifadeleri alınırken, Kazgan'ın "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi. 

Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, bir süredir sosyal medyada yaşadıkları gerilim ardından dün İstanbul Tuzla'da boş bir alanda kavga etmişlerdi.

Sosyal medyaya yansıyan kavga görüntülerinin ardından polis ekipleri tarafından Cebeci ve Kazgan hakkında işlem yapıldı.

"KAVGA ETMEDİK, SPOR MÜSABAKASI YAPTIK"

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan, Kazgan'ın ifadesinde "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği belirtildi.

Savcılık ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P