banner201

banner177

banner207

KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ, ÜSTÜNE ÇARŞAF ÇEKİP ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİLER

Antalya'da direksiyonda kalp krizi geçiren Nusurettin Akçay'ın kullandığı beton mikseri, park halindeki 3 araca çarptı. Kazada yaşamını yitiren Akçay'ın cansız bedeni, olay yerinden kaldırılmadan çalıştığı şirketin mikserdeki beton harcını almak için başka bir araç gönderilmesi dikkatlerden kaçmadı.

ASAYİŞ 23.09.2022, 10:00
KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ, ÜSTÜNE ÇARŞAF ÇEKİP ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİLER

Antalya'da Nusurettin Akçay, kullandığı beton mikseriyle Ülker Sokak'a geldiğinde direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan beton mikseri, park halindeki araçlara çarptıktan sonra durabildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Akçay'ın çarptığı araçlardan birinin sahibi İsa Kılıç, kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kılıç, sağlık ekipleri gelene kadar Akçay'a ilk yardım müdahalesinde bulundu. Kısa sürede gelen ekipler, Akçay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Akçay'ın cansız bedeni kamyonun yanındayken mikserdeki beton harcı başka bir araca aktarıldı.

GİTTİĞİMİZDE KALP KRİZİ GEÇİRİYORDU

Mikserin çarptığı araç sahibi İsa Kılıç, "İş yerimde çalışıyordum. Aracım da park halindeydi. Arkadaşım aradı ve aracımın yanına gelmemi söyledi. 2 araca çarpmış, benim arabayı da koruma demiri takılınca durduğu yere kadar sürüklemiş. Biz direkt şoförün yanına gittik. Gittiğimizde kalp krizi geçiriyordu. 112'deki doktor düz bir zemine yatırmamızı söyledi. Yatırdık ama zaten nabzı atmıyordu" dedi. Yapılan incelemenin ardından Nusurettin Akçay'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P