banner177

banner193

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ: EVİNE GELEN TAMİRCİYİ BIÇAKLADI

Antalya'da S.M. isimli şahıs, yanına geldiği eski kız arkadaşı ile o sırada evde bulunan çamaşır makinesi tamircisi olduğu öne sürülen kişi nedeniyle tartıştı. Kavgada S.M. ile çamaşır makinesi tamircisi olduğu öne sürülen şahıs yaralandı.

ASAYİŞ 11.08.2023, 17:45
KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ: EVİNE GELEN TAMİRCİYİ BIÇAKLADI

Antalya'da N.B.'nin (32) yanına gelen eski erkek arkadaşı S.M. ile bu sırada evde bulunan çamaşır makinesi tamircisi olduğu öne sürülen D.A. (30) arasında kıskançlık nedeniyle bıçaklı kavga çıktı. Kavgada S.M. ve D.A. yaralandı.

TARTIŞMA SESLERİNİ DUYANLAR İHBAR ETTİ

Olay, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın 2'nci katında meydana geldi. N.B.'nin evinden gelen tartışma seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Çamaşır makine tamircisi olduğu iddia edilen D.A.'yı kanlar içinde gören polis, sağlık ekibi çağırdı. D.A. gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Vücudunda ve üzerinde kan lekeleri olan N.B., eski erkek arkadaşı S.M.'nin eve geldiğini, çamaşır makinesi tamircisi D.A.'yı kıskandığını, aralarında kavga çıktığını dile getirdi. N.B.'nin, apartman önünde polislere durumu anlatırken gözyaşlarına boğulduğu görüldü. N.B. eski erkek arkadaşı S.M.'den şikayetçi oldu.

Polis, olay sırasında kendisi de bıçakla yaralanan S.M.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P