banner204

banner177

banner193

banner205

KIZ ARKADAŞINA SÜRPRİZ YAPTI, ÇIKAN ÇATIŞMADA KOMŞUSUNU VURDU

Antalya'da kız arkadaşının oturduğu dairenin karşısına gelerek yere "Eda" yazıp yanına da ayıcık, çiçek, çikolata ve kutu içerisinde yüzük bırakan Cüneyt Özgür ile kızın komşusu Veysi Kara arasında çıkan tartışmada kan aktı. Özgür, kızın komşusunu bacağından tabanca ile vurarak yaraladı.

ASAYİŞ 16.08.2021, 17:30
KIZ ARKADAŞINA SÜRPRİZ YAPTI, ÇIKAN ÇATIŞMADA KOMŞUSUNU VURDU

Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 7204 Sokak üzerinde saat 11.00 sıralarında iddiaya göre 5 katlı bir apartmanın ikinci katında oturan kız arkadaşını görmeye gelen Cüneyt Özgür, asfalt üzerine sprey boya ile "Eda" yazdı.

YÜZÜK, AYICIK VE ÇİKOLATA KOYDU

Genç, yazının tam ortasına küçük ayıcık ve içerisinde yüzük olduğu öğrenilen hediye kutusu ile yanına da gül ve çikolata bıraktı. Olay yerine geldiği aracı ile bir süre sevgilisinin evinin karşısında bekleyen Özgür, daha sonra genç kıza seslendi.

RAHATSIZ OLDUĞUNU SÖYLEYEN KOMŞUYU VURDU

Çevrenin rahatsız olduğunu öne süren kızın komşusu Veysi Kara, Cüneyt Özgür'e sessiz olmasını istedi. İkili arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Cüneyt Özgür, yanında bulunan tabanca ile Kara'yı sol bacağından yaraladı. Silah seslerini duyan site sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Silahlı Özgür polis ekiplerinin gelmesiyle olay yerinden kaçtı. Yaralı Veysi Kara ise sağlık ekipleri tarafından Kepez Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kara, kendisini vuran kişiyi tanımadığını söyledi.

3 SAAT SONRA YAKALANDI

Kaçan Cüneyt Özgür, yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından saklandığı yerde bulunarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P