banner177

banner193

MİNİBÜSLE EZEMEYİNCE 30 YERİNDEN BIÇAKLADI

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bisikletli bir kişi sokak ortasında 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

ASAYİŞ 27.09.2023, 14:45
MİNİBÜSLE EZEMEYİNCE 30 YERİNDEN BIÇAKLADI

Husumetlisi olduğu bisikletli kişiyi minibüsü ile sokak sokak kovalayıp bir ara sokakta sıkıştırınca bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden eski kamyon soförü H.Ş. polise giderek teslim oldu.
Edinilen bilgiye göre, olay Hasanbey Mahallesinde meydana geldi. Sokak aydınlatmalarının da çok olmadığı bir ara sokakta kavga eden 2 kişiden biri diğeri tarafından defalarca bıçaklanıp yere yığıldı. Bağarışmaların üzerine dışarıya çıkan mahalle sakinleri yerde ağır yaralı bir kişinin yattığını farkedince polise ve 112 ambulansına haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaralı şahsın Mustafa Çikin isimli kişi olduğunu belirledi. 112 ambulansıyla hastaneye kaldırılan Çikin kurtarılamadı.


Olayın ardından Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen Hasan Ş. isimli eski kamyon şoförü; olay yeri adresini verip birini bıçakladığı söyleyerek teslim oldu.
Hasan Ş. aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden husumetlisi olduğu Mustafa Çikin'i bisiklet kullanırken gördüğünü minibüsü ile ezmek istediğini uzun süre kovaladıkan sonra Hasanbey Mahallesinde bir ara sokakta sıkıştırıp bıçakladığını belirtti. Otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna kaldırılan Mustafa Çikin'in vücuduna 30 bıçak darbesi aldığı belirtildi.
Gözaltına alınan Hasan Ş.'nin adliyeye sevkedildiği olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P