banner204

banner177

banner193

banner205

SEDAT PEKER'İ TEHDİT EDEN 'HANIMAĞA' TUTUKLANDI

İstanbul'da bir organize suç örgütüne yönelik operasyonda "Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş ve Mustafa Kemal Yavuz yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Güniz Akkuş ve Mustafa Kemal Yavuz tutuklandı. Akkuş, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e yönelik "Sana on gün süre veriyorum. Bir gece ansızın emzikle gelebilirim" tehdidiyle gündem olmuştu.

ASAYİŞ 22.11.2021, 10:28
SEDAT PEKER'İ TEHDİT EDEN 'HANIMAĞA' TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, suç örgütlerinin deşifre edilmesi, etkinlik alanlarının belirlenmesi ve aralarındaki yapının ortaya konulabilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında önceki gün operasyon düzenledi.

"Kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, mala zarar verme ve yağma" gibi olayları karıştığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda, örgütün elebaşılığını yaptığı belirlenen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş ve yöneticilerinden Mustafa Kemal Yavuz gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Güniz Akkuş ve Mustafa Kemal Yavuz çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güniz Akkuş 2 yıl önce bir video çekerek Sedat Peker'i açıkça tehdit edip, "Bana bak Sedat Peker! Sana on gün süre veriyorum. On gün sonra bir gece ansızın ziyaretine gelirim. Ziyaretine geldiğimde de sana bu biberonu, canın sıkılmasın diye emziğini ve çocuk bezini getiririm. Bir gece ansızın emzikle gelebilirim" demişti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P