banner177

banner193

STAJ KAYDINA GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN KIZDAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Diyarbakır'da 3 gün önce ''Staj için kayıt yaptırmaya gidiyorum'' diyerek evden çıkan bir daha da haber alınamayan hemşirelik öğrencisi Merve Mutlu'nun ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.

ASAYİŞ 27.08.2021, 15:48
STAJ KAYDINA GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN KIZDAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Mardin Artuklu Üniversitesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencisi Merve Mutlu (21), 23 Ağustos'ta "Mardin'e staj için kayıt yaptırmaya gidiyorum" diye evden çıktı. Akşam eve dönmeyen Merve'yi, ailesi telefonla aradı, ancak ulaşamadı. Merve'nin gidebileceği yerlere bakan aile, sonuç alamayınca, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi, 3 gündür haber alamadıkları Merve'nin geri dönmesini bekliyor.

''YALVARIYORUM DÖN GEL EVE''

Kadriye Mutlu, kızının, kaybolduğu günün sabahında erken kalktığını ve Mardin'e gideceğini söylediğini anlattı. Anne Mutlu, "Bana kıyamazdı, hep moral verirdi. Sen benim moralimsin kızım, yalvarıyorum dön gel eve" diye konuştu.

''KAÇIRILMA İHTİMALİ OLABİLİR''

Genç kızın ağabeyi Refik Mutlu da şunları söyledi:

''Onun yalan söylemeye ihtiyacı yok. Okula gidiyorum diyorsa eğer, kesin okul için çıkmıştır evden. Kaçırılma ihtimali de olabilir. Her gün haberler çıkıyor zaten. Farklı farklı haberler ve kadın cinayetleri. Ölmeden ya da başına bir şey gelmeden bulunması lazım. Eğer bizi izliyorsa, zan altında değilse kendiliğinden gelir zaten.''

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P