banner177

banner193

TOPLADIĞI ERİKLERİ SATMAYA GÖTÜRÜRKEN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Orhangazi-İznik karayolunda, topladığı erikleri İznik'e pazara götürmek için seyir halinde olan sürücü, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 14.06.2023, 13:02
TOPLADIĞI ERİKLERİ SATMAYA GÖTÜRÜRKEN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, sabah saatlerinde Orhangazi-İznik karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Yeniköy’de yaşayan Kadir Ergül (65) kendi bahçesinden topladığı erikleri İznik’e pazara götürmek için 16 CAM 92 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı. Araç, Keramet Mahallesi kavşağı yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak zeytinliğe uçtu. Ağaçlara çarpıp takla atan hafif ticari araç hurdaya döndü. Yoldan geçenlerin fark ettiği kazada ihbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ergül’ün hayatını kaybettiğini belirledi.



Yakınları gözyaşlarına boğuldu
Acı haberi alan Kadir Ergül’ün yakınları kaza yerine koştu. Ergül’ün ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Evli ve 4 çocuk babası olduğu belirlenen Ergül’ün cenazesi savcının incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P