banner204

banner177

banner193

TRAFİKTE MAGANDA KURŞUNU: Otomobildeki genç öldü

İstanbul Avcılar'da trafikte magandanın rastgele ateşlediği silahtan çıkan kurşun, seyir halindeki başka bir otomobilde bulunan 4 kişiden 2'sine isabet etti. Arka koltukta oturan Can Terekeme (22) hastanede hayatını kaybederken, sürücü ise yaralandı. Polis ekiplerinin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

ASAYİŞ 07.11.2021, 14:17
TRAFİKTE MAGANDA KURŞUNU: Otomobildeki genç öldü

Olay, gece saat 00.15 sıralarında Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre askerlik görevini tamamladıktan sonra İstanbul'a ailesinin yanına dönen Can Terekeme ile akrabası olan 3 kişi otomobille seyir halindeydi. Başka bir otomobildeki magandanın rastgele ateş ettiği silahlardan çıkan mermilerden biri içinde Can Terekeme, Engin A., Eray A. ve sürücü Yemen A.'nın bulunduğu otomobilin bagaj kısmına isabet etti.

BAGAJI VE İKİ KOLTUĞU DELEREK GEÇTİ

Bagaj kısmını delip geçen mermi, arka koltukta oturan Can Terekeme'yi ve sürücü Yemen A.'yı yaraladı. Kendisinin ve arka koltuktaki akrabası Can Terekeme'nin yaralanmasının ardından Yemen A. hemen otomobili durdurdu. Yanlarında bulunan ve olaydan yara almadan kurtulan Engin A. ve Eray A. aynı otomobille iki yaralıyı hastaneye götürdü. Merminin akciğerlerinde büyük hasar oluşturduğu öğrenilen Can Terekeme hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sürücü Yemen A.'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YAKINLARI HASTANEDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Beyaz bir otomobil içinde çevreye rastgele ateş eden magandanın olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Polis ekiplerinin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P