banner177

banner193

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI BABA DEHŞET SAÇTI: EŞİ VE ÇOCUKLARINI VURDU

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen baba, yaşanan tartışma sonrası eşi ve iki çocuğuna pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda saldırgan baba ve kızı yaralanırken, eşi ve oğlu ise hayatını kaybetti. Jandarma babayı gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ASAYİŞ 03.04.2022, 09:39
UYUŞTURUCU BAĞIMLISI BABA DEHŞET SAÇTI: EŞİ VE ÇOCUKLARINI VURDU

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Fatih Akça (40), i ve iki çocuğuna pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda Bilge Akça ile oğlu 3 yaşındaki Muhammet Tahir Akça yaşamını yitirirken, 11 yaşındaki kızları Elçin Akça ile seken saçmayla yaralanan Fatih Akça hastaneye kaldırıldı. 8 yaşındaki Ayaz Akça ise evden kaçarak canını kurtardı.Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Fatih Akça (40), eşi ve iki çocuğuna pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda Bilge Akça ile oğlu 3 yaşındaki Muhammet Tahir Akça yaşamını yitirirken, 11 yaşındaki kızları Elçin Akça ile seken saçmayla yaralanan Fatih Akça hastaneye kaldırıldı. 8 yaşındaki Ayaz Akça ise evden kaçarak canını kurtardı. 

Silah seslerini duyan çocuklarından Ayaz Akça evden kaçarken, Fatih Akça'nın tüfeğinden çıkan saçmalardan biri Bilge Akça'nın göğsüne, biri Elçin Akça'nın koluna, biri de en küçük çocukları Muhammet Tahir Akça'nın göğsüne isabet etti. Duvardan seken saçmalardan biri de Fatih Akça'nın bacağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bilge Akça ve en küçük çocukları Muhammet Tahir Akça'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kolundan yaralanan Elçin Akça'nın ise Susurluk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Fatih Akça ise tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P