banner177

banner193

ULUDAĞ KOLEJİ, BURSA BİLİM FESTİVALİ’NDEKİ YERİNİ ALDI 

Bursa’nın eğitimde öncü okulu Uludağ Koleji, Bursa Bilim Festivali 9. Science Expo Fuar’ındaki yerini aldı. 12 Haziran’da son bulacak Fuar’da Akıl ve Zeka Oyunları bölümünde bulunan Uludağ Koleji, öğrencileri ve velileri standına beklerken, Uludağ Havacılık Okulu ise pilot olma hayali kuran gençlerle buluşuyor. 

BİLİM VE TEKNOLOJİ 09.06.2022, 16:31
ULUDAĞ KOLEJİ, BURSA BİLİM FESTİVALİ’NDEKİ YERİNİ ALDI 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda, BEBKA'nın desteği ve Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, BTSO, GUHEM, İŞKUR ve BİKO işbirliği ile hayata geçirilen Bursa Bilim Festivali 9. Science Expo bugün TÜYAP Fuar Alanı’nda başladı. 12 Haziran’a kadar sürecek olan Fuar’da 'Uzay ve Havacılık' teması işlenecek. Akıl ve Zeka Oyunları alanında stant açan Uludağ Koleji, gençler ve öğrencilerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Yeni Nesil Dersler ile Türkiye’nin tek okulu unvanına sahip olan Uludağ Koleji, eğitim alanındaki tecrübesini Bursa Bilim Festivali sayesinde gençlerle paylaşacak. 


ULUDAĞ HAVACILIK PİLOT OLMA HAYALİ KURAN GENÇLERİ BEKLİYOR
Türkiye’nin sivil havacılık alanındaki en önemli yatırımlarından biri olan Uludağ Havacılık Okulu’nun da yer alacağı Bursa Bilim Fuarı, pilot olma hayali kuran gençler için önemli bir fırsat olacak. Havacılık alanındaki tecrübesini, Fuar aracılığıyla gençlerle buluşturacak olan Uludağ Havacılık’ın standında farklı sürprizlerde ziyaretçilerini bekliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P