banner209

banner177

banner193

AHMET YILDIZ, OSMANGAZİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Bursa siyasetinin önemli ve sevilen ismi Ahmet Yıldız, Osmangazi Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu. AK Parti’de birçok görev üstlenen Yıldız, son yapılan genel seçimlerde AK Parti 28. Dönem 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adayı olmuş, küçük bir oy farkıyla meclisin kapısından dönmüştü.

BURSA 18.11.2023, 14:48
AHMET YILDIZ, OSMANGAZİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Bursa’da görev almak isteyen başkan adayları da netleşiyor. Bursa’nın en önemli kalesi Osmangazi için adaylık başvurusu yapan Ahmet Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “"Değerli hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım; gençlik yıllarımdan bu yana Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK davamızın her kademesinde görev almaktan her daim onur ve gurur duydum. Bu kutlu davaya ve kadim şehrimiz Bursa’mıza hizmet yolunda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Osmangazi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvuru yapmış bulunmaktayım. Türkiye Yüzyılı vizyonu ve gönül belediyeciliği şiarıyla Bursa’mız için çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yardımcımız olsun. Bursa’mıza, Osmangazi’mize hayırlı uğurlu olsun"  

TEŞKİLATLAR SEVİNÇLE KARŞILADI

Bugüne kadar birçok siyasi görev ile Bursa’ya önemli katkılar sunan Ahmet Yıldız’ın başvurusu AK Parti Bursa teşkilatlarında sevinçle karşılandı. AK Parti’de 22 Kasım’da son bulacak başvuruların ardından 26 Kasım’da yapılacak temayül yoklaması ile başkan adaylarını belirleyecek ve seçim maratonu start alacak.

AHMET YILDIZ KİMDİR?

1985 yılında Bursa’da doğan Ahmet Yıldız, AK Parti 28. Dönem Bursa 1. Bölge 6. Sıradan Milletvekili Adayı oldu. Daha önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Ak Parti Grup Başkan Vekili görevlerini üstlenen Yıldız şu an Sri Lanka Fahri Konsolosu olarak çalışmalarını yürütüyor. Tekstil sektöründe faaliyetlerini sürdüren Yıldız, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:53
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:09
Yatsı 21:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P