banner204

banner177

banner193

banner205

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ'TEN BURSA TURU

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ara tatile girmesi ile saha çalışmalarına hız kattı. Gürsu, Kestel, Yıldırım, Osmangazi ve İnegöl ile Nilüfer'de çeşitli etkinliklere katılım gösteren AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, gündeme dair önemli konularda açıklamalarda bulundu. 

BURSA 30.01.2022, 12:36
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ'TEN BURSA TURU

Türkiye'nin ve Bursa'nın AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç; "Türkiye'yi yıllardır AK Parti yönetiyor. Bu zor günlerde bolluk ve bereket dolu günlerimizi hatırlamalıyız. Dün başardık, bugün yine başaracağız. Türkiye'yi yeni baştan inşa eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti, ülkemize her alanda değer kattı ve değer katmaya devam edecek" dedi. Bursa'nın AK Parti'li yerel yönetimler ile güçlendiğinin altını çizen AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç; "yoğun kar yağışında Türkiye'nin birçok noktasında AK Parti'li yerel yönetimlerin başarılı çalışmalarını izledik. İstanbul'da günlerce süren mağduriyetler yaşanmasına rağmen, Bursa'da kent içi ve ilçelerde sorunsuz bir ulaşım ağına şahitlik ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve Büyükşehir Belediye ekipleri ile ilçe belediyelerimiz halkımızın kar keyfini sorunsuz yaşaması için tüm güçleri ile çalıştı. Bursa, kar beyaz bir kış süreci yaşıyor" dedi.

Türkiye'nin yeni markası BAREM

Türkiye'nin en önemli yatırımlarından birinin Osmangazi'de inşa edildiğini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, "Osmangazi Belediyemiz tarafından inşa edilen bakım ve rehablistasyon merkezi BAREM ile yarınlarımızı güvence altına alıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışında çıtayı ulusal düzeyde yükselten bir yatırım ile Bursamıza kıymetli bir eser kazandıran Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar ve ekibine tüm kentimiz adına teşekkür ediyorum. Elbette bakım ve rehabilitasyon alanında yapılan yatırımlara gençlik ve spor yatırımları ile güç katan Osmangazi Belediyesi, AK Parti'nin kalesidir. Osmangazi Atletizm Salonu projesi ile gençlik ve spor alanında hayata geçirilen dev yatırımı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar ve AK Parti heyetimiz ile birlikte yakından inceledik. Türkiye'nin yeni markası BAREM ile birlikte gençlerimizin ve sporun yeni adresi Osmangazi Atletizm Salonu bize gösterdi ki; AK Parti, değer katıyor. AK Parti'nin kentlere ve insanlara değer katan projelerini AK Partili belediyeleri ziyaret ederek yerinde yaşayabilirsiniz. AK Parti'yi her alanda hissedebilirsiniz" dedi.

İnegöl'den Karacabey'e Bursa'yız

Türkiye'nin en önemli yatırım kentlerinden olan Bursa'nın sadece ihracat ve finans kenti olmadığını aynı zamanda sosyal toplum açısından büyük örnekler barındırdığını ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç; "İnegöl'den Karacabey'e hatta Mustafakemalpaşa'ya, Orhangazi'den Gemlik ve hatta İznik ile Yenişehir'e ve yine beraberinde dağ ilçelerimizden Yıldırım'a varıncaya kadar şehri dört bir yandan ihya ediyoruz. Biz, büyük bir aileyiz. Biz, hep birlikte Bursa'yız. İnegöl ziyaretlerimiz kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban ile birlikte Emlak Müşavirleri Derneği'ni, BAL-GÖÇ'ü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği İnegöl şubesini ziyaret ettik. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye'nin önünde hiçbir konuda imkansız sözcüğüne yer yoktur. Birlik ve beraberlik içerisinde Bursamızı ilçelerimizle birlikte kalkındırmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin Bursa'ya kattığı değeri unutmamak lazım. Bunu hatırlarken, AK Parti ile Bursa'nın ne kadar hızlı büyüdüğünü ve geliştiğini de yeniden hatırlamamız lazım. Ticaret ve sanayi alanlarında önemli katma değerlere imza attık. Yerli ve Milli üretim ötesinde Türkiye markası ile yeniden doğduk. Tüm bunları hep birlikte başardık. Türkiye'nin ve Bursa'nın teminatı, birlik ve beraberliğimizdir. Birlikte bu zor günleri aşabiliriz. Pandemi sürecinde tüm Dünya'ya örnek olduk. İnsanlık ve aile kavramlarını güçlendirdik. Olumsuz örnekleri gözümüze sokmak isteyenlere binlerce olumlu örnek sunabiliriz. Bu olumlu örneklerden biri de İnegöl ilçemizdir. İnegöl'de halkımızın güvenini ve saygınlığını kazanan Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban'ı canı gönülden kutluyorum" dedi.

"Her çocuğumuz bir Eren"

Türkiye'nin terörle mücadelede keskin bir mücadele verdiğini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarımız ile birlikte Valilerimiz ve emniyet mensuplarımız, terörle mücadele konusunda kararlı bir süreç yönetiyor. Milli İstihbarat Teşkilatımızın fedakar çalışmalarını da unutmamız imkansız. Türkiye'yi güven ve istikrar ile buluşturan AK Parti, ülke gençliğine ve yeni nesillere de güven vermeye devam ediyor. Biliyoruz ki, her çocuğumuz bir Eren. Kestel Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Önder Tanır'a hassasiyeti için teşekkür ediyorum" dedi.

Balkanlar'dan Rumeli'ye Türkiye'yiz

Türkiye'nin gücünü yurt dışından okumak gerektiğini ve yurt dışı Türkler konusunda AK Parti döneminde önemli adımlar atılarak, kazanımlar elde edildiğini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç; "Bursa'da ağırlamaktan keyif duyduğumuz Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanımız Sayın Abdullah Eren'den duyduklarımız ile gururlandık. YTB, Türkiye'nin gururudur. Her daim üyesi ve mensubu olmaktan onur duyduğum Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği BALKANTÜRKSİAD tarafından inşa edilen ve yine Balkanlar ile Rumeli'nin tarihi ruhunu Bursamızda yaşatan Minia Park'ı tüm halkımızın gezmesini istiyorum. Türkiye'nin batı kapısında Balkanlar ve Rumeli vardır. Rumeli Dernekleri Federasyonu ziyaretimizde de bu hususu ivedilikle vurguladım. RUMELİFED Başkanımız Sayın Şaban Gülşen ve tüm Rumeli Dernek Başkanlarına müteşekkiriz. BALKANTÜRKSİAD ailesi gibi RUMELİFED ailesi de Türkiye adına önemli katma değerler üretmiştir. BALKANTÜRKSİAD, BALKANTÜRK Vakfı ve RUMELİFED ile Türkiye, coğrafya hakimiyetine güç katmaya devam edecektir" dedi.

AK Parti her daim yanınızda

Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin tesisi için sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği sunduklarını ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç; "vatandaşlarımız yerelde muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Valilerimiz ile bize ulaşabilirler. AK Parti mahalle başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırlamaktan kıvanç duyuyorum. Tüm vatandaşlarımızı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz ile muhtarlarımızı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bekliyorum. AK Parti her daim yanınızda. Unutmayın; Milletin Adamı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi sizler bugünlere getirdiniz. Eserinize ve değerlerinize sahip çıkın"


dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P