banner209

banner177

banner193

AK PARTİ’DE ALİ SAİT ADİLOĞLU ADAY

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvuru süreci devam ederken AK Parti Bursa İl Teşkilatı Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden Ali Sait Adiloğlu, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

BURSA 17.03.2023, 12:37 17.03.2023, 12:39
AK PARTİ’DE ALİ SAİT ADİLOĞLU ADAY

Siyasi partilerde seçim hareketliliği sürerken AK Parti Bursa’nın sevilen ismi Ali Sait Adiloğlu aday adaylığı için başvuru da bulundu.

20 yıla yakın süredir aktif siyasi hayatını sürdüren Ali Sait Adiloğlu, AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanlığı, Osmangazi Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği’nin yanı sıra AK Parti’nin çeşitli kademelerinde birçok görev aldı.

İş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Adiloğlu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Üyeliği başta olmak üzere birçok SİAD ve Sivil Toplum Kuruluşunda önemli projelere imza attı. Balkanlarla Sürekli İşbirliği Temas Derneği Başkanı  Ali Sait Adiloğlu, Balkanlarda faaliyet göstermek isteyen tüm kurum, kuruluş ve STK’lara destek olacak önemli raporlar hazırlayarak projelere destek oldu.

Balkan ülkelerinde birçok organizasyon gerçekleştirerek bölgenin kalkınmasına yönelik faaliyetler yürüten Adiloğlu, Türk iş dünyasına Balkanlarda yatırım fırsatları başta olmak üzere Balkan ülkeleriyle Türkiye’nin ticari ilişkilerine önemli katkılar sağladı.

Bursa esnafının sorunlarına farklı platformlarda sürdüren Ali Sait Adiloğlu Bursa Cumhuriyet Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (CUMSİAD) Başkanlığını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:53
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:09
Yatsı 21:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P