banner177

banner193

ALİ BABACAN BURSA’YA GELİYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 25 Şubat Cuma günü saat 14.30’da, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinin Orhangazi salonunda yapılacak olan 1. Olağan Nilüfer İlçe Kongresi’ni gerçekleştirmek üzere Bursa’ya geliyor.

BURSA 21.02.2022, 18:05
ALİ BABACAN BURSA’YA GELİYOR

Nilüfer İlçe Kongresi için Bursa’ya gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, daha önce Bursa İl Başkanlığı Binası açılışı, İnegöl Kongresi, Osmangazi Kongresini, Bursa İl Kongresini gerçekleştirmek üzere Bursa’ya gelmişti.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “DEVA değerlerinden ayrılmadan Bursa’mızda hep birlikte güzel bir hayali gerçekleştiriyoruz. Bu hayal; daha yaşanabilir, daha müreffeh ve her yönüyle gelecek vadeden bir Bursa hayalidir. İlkelerimiz doğrultusunda gencinden kadınına, işçisinden emeklisine kadar oluşmuş tüm teşkilatlarımız ve gönüllülerimizle birlikte aylardır bu yolda emek harcıyor, şehrimizin her köşesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayana kadar çalışıyoruz. 100 günlük çalışma planımız ile pazar yerleri, sivil toplum kuruluşları, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor, iktidarımızın ilk 90 ve 360 gününde hayata geçireceğimiz eylem planlarımızı anlatıyoruz. Bursa’mızın 14 ilçesinde teşkilatlarımız kuruldu ve Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın katılacağı Nilüfer ilçe kongremizle birlikte önemli bir adım daha atmış olacağız. Nilüfer’in DEVA’sına kavuşacağı Cuma günü tüm hemşehrilerimizi bekliyor olacağız.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P