banner201

banner177

banner193

BAHÇELİ BURSA'YA GELİYOR: O yollar trafiğe kapatılıyor

11 Eylül Pazar günü saat 17:00’da Gökdere Meydanı arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gerçekleştireceği miting nedeniyle Bursa'da trafik düzenlemesi yapıldı. 

BURSA 09.09.2022, 14:54
BAHÇELİ BURSA'YA GELİYOR: O yollar trafiğe kapatılıyor


Emniyetten yapılan yazılı açıklamada şu ifadlere yer verildi 

10 Eylül Cumartasi günü saat 24:00’dan itibaren Gökdere Kavşağı ile Meydancık Kavşağı iniş ve çıkış miting için ve çıkış miting için stant kurulacağından araç trafiğine kapalı olacaktır.

11 Eylül Pazar günü saat 10:00 itibariyle Kemal Bengü Caddesinde bulunan Acem Reis Camii Kavşağından Gökdere gidiş - geliş, Mahmudiye Kavşağından Gökdere gidiş - geliş, Meydancık Kavşağından Gökdere Kavşağına iniş ve çıkış,  Etbalık Kavşağı, Beyazıt Caddesinden Gökdere gidiş ve geliş istikametlerindeki yollar açık hava mitingi bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

Şenöz Lambalardan Meydancık kavşağına iniş istikametine yol trafiğe açık, İncirli Caddesine Mecburi yön olarak kullandırılacaktır.

Ayrıca ilimiz Yıldırım ilçesinde bulunan Kurtuluş Caddesini kullanacak olan araç ve sürücüleri için Cadde tek yön iniş olarak kullanılacaktır.

Güzergâhlarda sürücülere görevlilerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılarına riayet etmesi gerekmektedir.


ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

Araç sürücülerin miting öncesi ve miting süresince, İzmir yolu, Yakın doğu çevre yolu, Ankara yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı,  Yeşil türbe istikametinden Setbaşı istikameti, İncirli Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Namazgâh Caddesi, Teleferik istikameti, İpekçilik Caddesi, Beyazıt Caddesi, Mudanya yolu ve Eğitim Cadde istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Basına ve Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P