banner177

banner193

BAYRAM KOL AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

Memur-Sen Konfederasyonu'da Engelliler Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Temsilcisi Bayram Kol AK Parti Bursa'dan milletvekili adaylığı için başvuru yaptı.

BURSA 16.03.2023, 10:22
BAYRAM KOL AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

AK Parti Bursa İl Merkezi'ne milletvekiliği adaylığı için başvuru yapan Memur-Sen Konfederasyonu'da Engelliler Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Temsilcisi Bayram Kol'u Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi, Sağlık-Sen Bursa İl Başkanı Gökhan Yünkül ve Bursa BüroMemur-Sen Başkanı Eyyüp Akbulut yanlız bırakmadı. Adaylık başvurusunda bulunan Kol şu ifadeleri kullandı: "'100 sene önce savaş meydanlarında bize diz çöktüremeyenlerin torunları bugün ekonomik, siyasi, sosyal enstürmanları kullanarak aynı şekilde üstümüze gelmektedir. Sınır ötesinde asker ve polislerimiz, Meclis’te Cumhur İttifakımız, Dünya siyasetinde ise reisimiz yılmadan büyük bir mücadele sürdürürken biz engelliler de boş duramazdık. Bunca yıldır bizim için yapılanların karşılığı olamasa da ateşe su taşıyan karınca misali elimizi değil gövdemizi taşın altına koymak zorundaydık.
Çıktığımız bu kutlu yolculukta Rabbim ayaklarımızı doğruluk üzere sabit kılsın.  Reisimizin deyimiyle Siyaset demek ülke için eser üretmek,millete hizmet etmek demektir. 
Bugün Halka hizmet için bir güzel yolculuğa hazırlanıyoruz. Resmi olmamak kaydıyla yaklaşık olarak Sayıları Ülkemiz genelinde 10 milyonu aşkın Bursamız özelinde 300 bini aşkın engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine hizmet etmek için, Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle, Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanımız,Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Selçuklu sultanı Alparslan gibi kefenimizi giyerek mücadele ye soyunduk, kudüs fatihi selahattin eyyübi gibi zaferin kılıç ve atlarda değil, Allah katında olduğuna inandık. Endülüs fatihi Tarık bin ziyad gibi gemileri yakarak bu yolculuğa çıktık. Bu çıktığımız kutlu yolculuk, Türkiye için, İnsanlık için, Milletimiz için, Ak partimiz için, engelli vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Bu Ak davayı, bu Ak haraketi, bu Ak mücadeleyi, bu günlere ulaştıran rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bu davanın bayraktarlığını, hizmetkarlığını yapmış her bir Ak neferimizden Allah razı olsun.  Vefat edenlere de Rabbim rahmet eylesin.
Gün vatanımıza, milletimize, Türkiye’ye sahip çıkma zamanıdır.

Yorumlar (4)
BU İŞLER BÖYLE :) 1 yıl önce
Bu arkadaşa engeliler için ne yapmış sorar mısınız?

-Yardımcı hizmetliler sınıfımı kaldırmış?
-Okullarda mücadele eden hizmetli engelli kardeşlerimizin derdini mi dinlemiş?
-Sendikası başta olmak üzere promosyonda ne gibi atılım yapmış?
-Yetkili memur sendikası olarak memur maaşlarına zam adına ne gibi söylemlerde bulunmuş (söyleyemez çünkü milletvekili aday adayı olacak)
-Yıllardır açılmayan görevde yükselme sınavı için ne gibi bir atılım yapmış?

milletvekili de olsa aynı tas aynı hamam aldığı paraya bakar hayatı değişir miss gibi parayı cebine koyar yoluna bakar bu kadar basit :)
Başarılar diliyorum. 1 yıl önce
Başarılar diliyorum.
Zafer DEDE 1 yıl önce
Başarılar diliyorum. Başaracağına da inanıyorum.
Murat UZAK 1 yıl önce
Yıllardır senle omuz omuza mücadele verdik başkan her anında yanındaydık.Biz sana ve mücadelene şahidiz Çözüm Adamı Bayram Kol, yolun açık olsun
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P