banner201

banner177

banner207

BBP VE  ALPERENLER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER iLE İFTARDA BİR ARAYA  GELDİ

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programında partililer, şehit aileleri ve gazilerle buluştu. Programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ALFATLI, BBP İl Başkanı Av.Haldun FİLİZLİ,Alperen Ocakları Başkanı Abdullah Yüceler,  Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL, 15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği Başkanı Munise ACAR ve çok sayıda partili, şehit yakını ve gaziler katıldı.

BURSA 29.04.2022, 17:32
BBP VE  ALPERENLER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER iLE İFTARDA BİR ARAYA  GELDİ

Programa katılanlara teşekkür eden BBP İl Başkanı Haldun FİLİZLİ "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin, bilakis onlar diridirler lakin siz anlayamazsınız. Din uğruna, bayrak uğruna, vatan uğruna, canlarını vermekten bir adım geri gitmeyen aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Genel Başkanını da bu uğurda şehit veren bir hareketin mensupları olarak biz de kendimizi bu ailenin bir parçası hissediyoruz."dedi 


Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL " Düzenlenen program için sayın İl Başkanımız Haldun FİLİZLİ'ye, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ekrem ALFATLI 'ya şahsım ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ederiz, çok sıcak ve samimi bir şekilde bizleri ağırlayan Büyük Birlik Partili arkadaşlara misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum."dedi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ALFATLI" BBP Bursa İl Başkanlığı olarak İftarımızı  ve soframızı Vatanımızın varlığı ve birliği için Şehitlik gibi yüce makama ulaşan şehitlerimizin aile ve yakınları İle Gazilik şerefine nail olmuş gazilerimiz ile paylaştık .Ramazan ayının en anlamlı ve lezzetli gecesini ve iftarını yaşadık .
Başta Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Başkanı Sayın Metin Şenol ve 15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği Başkanı Sn.Munise Acar hanımefendiye ,yönetim kurullarına ve tüm katılımcılara şükranlarımı arz ediyorum .İçeride  ve Sınırlarımız dışında iç ve dış terör ve bölücü unsurlarla ,Pençe Kilit ve Eren Bülbül operasyonları ile Terörün kökünü kazıma konusunda kararlı olan, Başta kahraman Mehmetciklerimiz ,Silahlı kuvvetlerimiz,  tüm Emniyet güçlerimiz , polisimiz , jandarmamız  kısacası Büyük Türk Milletinin  kahraman evlatlarını Rabbim korusun ve kollasın, ayaklarına taş değdirmesin inşallah."dedi.
Program Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin Şenol'un BBP İl yönetimi adına İl Başkanı Haldun FİLİZLİ'ye plaket takdimiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P