BEM BİR SEN BURSA ŞUBESİ KADINLAR KOMİSYONU KURULDU

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM BİR SEN) Bursa Şubesi Kadın Komisyonu kuruldu.  Bem Bir Sen Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman, Kadın Komisyonu ile bir araya geldiği toplantıda, Kadın Komisyonu’na başarılar dileyerek, “Her biri çok değerli isimlerden oluşan yeni komisyonumuz özellikle kadın üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında büyük rol oynayacak.” dedi.

BURSA 21.01.2022, 15:35 21.01.2022, 15:49
BEM BİR SEN BURSA ŞUBESİ KADINLAR KOMİSYONU KURULDU

BEM BİR SEN Bursa Şubesi, Erkan Ataman Başkanlığında; belediye ve özel idare çalışanlarının haklarını koruma noktasında önemli çalışmalara imza atmaya devam ederken kurulan kadın komisyonu ile üyelerin sorunlarının tespit ve çözümünün hızlandırılması amaçlanıyor.

ATAMAN, KADIN KOMİSYONUNU TANITTI

Bem Bir Sen Bursa Şubesi Kadın Komisyonu, Erkan Ataman Başkanlığında Merinos’ta Gönül Sofrası’nda öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Erkan Ataman yaptığı açıklamada Kadın Komisyonu’nu kamuoyuna tanıttı.

 Bem Bir Sen Kadın Komisyonu Başkanı Filiz Yıldızbaşı Sökmen olurken; Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Figen Arda, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Ekşioğlu, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mihriban Aydın ve Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hatice Şengül oldu.

ATAMAN, “KADINLARIMIZIN SORUNLARININ TESPİTİ VE ÇÖZÜMÜ HIZLANACAK”

Erkan Ataman açıklamasında, “2021 yılında üyelerimiz haklarını koruma noktasında birçok önemli proje ve sözleşmeye imza atarak vaatlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimiz yeni yılda ilk olarak Kadın Komisyonumuzu oluşturduk. Her biri çok değerli isimlerden oluşan yeni komisyonumuz özellikle kadın üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında büyük rol oynayacak. Sendikal örgütlenmede, kadına dair sendikal temsil sorunları ve kadınların sendikal faaliyete katılma noktasındaki zorlukları birlikte aşacağız. Hedeflerimize ilerlememizde bize yol gösterici olacak kadınlarımıza teşekkür ediyor, kadın komisyonumuza görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

FİLİZ YILDIZBAŞI, “KADINLARIMIZIN HUZURLU ÇALIŞMALARINI SAĞLAMAK ÖNCELİĞİMİZDİR”

BEM BİR SEN Kadın Komisyonu Başkanı Filiz Yıldızbaşı açıklamasında, “Kadın komisyonu olarak ilk tanışma toplantımızı gerçekleştirmek için bir araya geldik. BEM BİR SEN Kadın Komisyonu olarak yerel yönetimlerde çalışan kadınlarımızın daha rahat huzurlu ve verimli çalışmalarını sağlamak en büyük önceliğimizdir. Bu bağlamda başlatmış olduğumuz girişimlerle kadınlarımızın etkinlik alanlarını artırarak, yaşamış oldukları sorunları tespit etmek ve çözümler üreterek mutlu bir iş ortamı sağlamak istiyoruz. Çalışmalarımızda başarılar diliyor, Başkanımız Erkan Ataman’a teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (2)
Cengiz Çelik 2 yıl önce
Bembşrsen Bursa Şubesi Kafın komisyonu başkanı Sayın Filiz Yıldızbaşı Sökmen Allah işlerinizde kolaylıklar versin. Kadın komisyonu olarak Başarılarınızın devamını diliyorum
Cengiz çelik 2 yıl önce
Başarılar
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P