BEM BİR SEN BURSA’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yerel yönetim hizmet kolunun yetkili sendikası Bem Bir Sen Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Emekçi memurlara verdiği destek dolayı Başkan Dündar’a teşekkür eden Bem Bir Sen Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman, “Memurun, emekçinin alın terine her zaman önem veren haklarını gözeten Başkanımız Mustafa Dündar ile çalışmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” dedi. 

BURSA 30.06.2022, 12:11
BEM BİR SEN BURSA’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bu yıl genel yetkide 17. yılını kutlayan Bem Bir Sen Bursa Şubesi, saha çalışmalarını sürdürüyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a ziyaret eden Bem Bir Sen Bursa Şubesi Başkanı Erkan Ataman ve Yönetim Kurulu üyeleri, toplu sözleşme döneminde verdiği destekten dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti. Görüşmede belediye personellerinin verimi ve motivasyonun artması adına karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

DÜNDAR: “BEM BİR SEN ÇATISI ALTINDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR” 
Gerçekleşen ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Dündar, Bem Bir Sen Bursa Şubesi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini dile getirdi. Dündar, “İnsanı ve insan onurunu esas alan özgün bir sendikacılık anlayışıyla Bem Bir Sen çatısı altında yürütülen çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir. Osmangazi Belediyesi olarak verilen bu onurlu mücadelenin her zaman destekçisi olduk. Belediye olarak çalışan memurlarımızın haklarını her zaman gözettik. Bundan sonrada aynı şekilde davranmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Bem Bir Sen Bursa Şubesi Başkanı Erkan Ataman ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi. 

ATAMAN: “BEM BİR SEN EMEK MÜCADELESİNİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR”
Bem Bir Sen Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman ise, “Memurun ve emekçinin alın terine önem veren haklarını gözeten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a Bem Bir Sen ailesi olarak teşekkürü bir borç biliyoruz. Toplu sözleşme döneminde verdiği destekten dolayı da ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Bursa’da üye sayısını günden güne artıran Bem Bir Sen Şubesi, emek mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Üyelerimizin sorunlarını taleplerini yakından dinlerken bir yandan da saha çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunların yanında görev yaptığımız belediyelerimize de ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugünkü durağımız da Osmangazi Belediyesi oldu. Bursa’nın en büyük ilçesi olan Osmangazi’de başarılı bir yönetim anlayışıyla yoluna devam eden Mustafa Dündar ve ekibine, bizlere gösterdiği ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P