banner201

banner177

banner193

BEM-BİR-SEN’DEN ‘KAHRAMANLARA’ ZİYARET 

Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Erkan Ataman ve beraberindeki heyet Marmaris’in Orhaniye bölgesinde çıkan orman yangınına karşı fedakarca mücadele veren, kahraman itfaiye erlerine ziyarette bulundu. 

BURSA 07.08.2021, 21:05 07.08.2021, 22:22
BEM-BİR-SEN’DEN ‘KAHRAMANLARA’ ZİYARET 

Bem-Bir-Sen Bursa şubesi zor bir dönemden geçen Marmaris Bölgesi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Şube Başkanı Erkan Ataman, Başkan Yardımcısı Ender Gül, BUSKİ ve Büyükşehir işyeri temsilcilerinin de katıldığı ziyarette Marmaris’in Orhaniye bölgesinde bulunan itfaiye erleriyle bir araya gelindi. Zor şartlar altında bölgede verdikleri fedakarca ve kahramanca mücadeleden dolayı onlarca evin yanmasını engelleyen ateş savaşçıları, bölge halkının büyük bir teveccühünü kazandı. Bölgede yaşayan vatandaşlar, gerek sosyal medyadan, gerek telefon aracılığıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.  
“ALGI OPERASYONU YAPANLARA EN GÜZEL CEVABI İTFAİYE ERLERİMİZ VERDİ”
Ziyarette kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Ataman, “Bursa’dan buraya ailesini ve çocuklarını geride bırakarak gelen ve 10 gündür kutsal bir görev icra eden meslektaşlarımı kutluyorum. Böylesine zor bir dönemden geçerken, itfaiye erlerimizin verdiği kahramanca mücadele herkese ders oldu. Özellikle sosyal medya üzerinden algı yaratarak, devletimizi küçük düşürmeye çalışanlara en önemli cevabı sahada fedakarca mücadele eden ateş savaşçılarımız verdi. Böylesine kutsal bir görevi icra ettikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi olarak bugüne kadar olduğumuz gibi bundan sonra da itfaiye erlerimizin yanında olacağız.” dedi.

,,

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P