banner177

banner193

BİLİŞİM KÜMESİ BUTECH, FİRMALARIN İHRACAT ROTASINI BELİRLİYOR

ULUTEK’in bilişim kümelenmesi BUTECH, ihracata ve büyümeye yönelik eğitimler düzenleyerek kümedeki firmalara stratejik yol haritaları hazırlıyor.

BURSA 10.02.2022, 11:19
BİLİŞİM KÜMESİ BUTECH, FİRMALARIN İHRACAT ROTASINI BELİRLİYOR


ULUTEK Teknopark öncülüğünde, Ticaret Bakanlığı destekleriyle Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Artırılması (HİSER) projesi kapsamında hayata geçirilen ULUTEK Bilişim Kümelenmesi BUTECH, faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Firmalarda kümelenme bilinci oluşturacak ve ihracat potansiyelini yükseltecek çevrimiçi bilgilendirme ile başlayan süreç; iş modeli oluşturma, satış ve pazarlama, inovasyon yönetimi ve son olarak dijital pazarlama eğitimleri ile devam ediyor.

FİRMALARIN REKABET GÜCÜ ARTIRILACAK

Uluslararası arenada çalışmalarını BUTECH markasıyla sürdüren ULUTEK Bilişim Kümelenmesi, firmaların rekabet güçlerinin ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesini amaçlayan ihtiyaç analizi sonuç raporunda ortaya konan ‘İş Modeli Sıkılaştırma’ konulu danışmanlığa başladı. 8 ay sürecek danışmanlık süreci ile birlikte firmaların, iş modeli kurgusunun ve yapılanmalarının gözden geçirilmesi ve iyileşmelerin yapılarak ihracat odaklı faaliyetlere daha hazır hâle getirilmelerini amaçlanıyor. Firmaların gelişim alanlarında yapılacak çalışmalarda, küresel çapta satış kabiliyetlerinin artırılması öncelikli hedefler arasında yer alıyor.

YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER ULUTEK PARTNERİM’DE

Bursa’nın güçlü yazılım firmalarından oluşan BUTECH Yazılım Kümesi, yenilikçi çözümleri ile Türkiye ve dünya çapında başarılı projelere imza atarak yetkinliğini ispatlamış durumda. 2021 yılında hayata geçirilen ULUTEK Partnerim Platformu da Teknopark’ta faaliyet gösteren yetkin firmalar ile kolaylıkla iş birliği köprüleri kurulabilmesine imkân tanıyor. www.ulutekpartnerim.com adresi üzerinden oluşturulan talepler, ULUTEK Yönetimi tarafından ilgili firmalara yönlendiriliyor, sanayinin ihtiyaçları yerli ve yüksek katma değerli çözümler ile karşılanıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P