banner209

banner177

banner193

BTSO MESLEK KOMİTELERİ SEÇİMLERİ’NDE 54.KOMİTE’DE ZAFER, MAVİ LİSTENİN OLDU!

01 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BTSO) meslek komiteleri ve meclis üyesi seçimleri tamamlandı.

BURSA 04.10.2022, 13:44
BTSO MESLEK KOMİTELERİ SEÇİMLERİ’NDE 54.KOMİTE’DE ZAFER, MAVİ LİSTENİN OLDU!

Sonucu merakla beklenen 54. Komite ’de zafer, Göksel BİRSEN,İSMAİL DUYAR, Özkan AYDEMİR, Serkan ÜÇDAL ve Çağatay GÜMÜŞYAY’dan oluşan  mavi liste oldu.

OYLARIN %65’İNİ ALDILAR

Toplamda 70 Meslek Komitesinin oda temsilcileri seçilirken, BTSO meclisinin 155 yeni üyesi de belirlendi.  “Gayrimenkul Acenteleri ve Benzeri Faaliyetleri” sürdüren 54. Komite’nin temsilcileri sabah 09.00’da başlayan oy verme işlemlerine yoğun ilgi gösterdi. Saat 17.00’de tamamlanan oy verme işlemleri neticesinde yapılan sayımda Göksel BİRSEN, İSMAİL DUYAR, Özkan AYDEMİR, Serkan ÜÇDAL ve Çağatay GÜMÜŞYAY’dan oluşan liste kullanılan geçerli oyların yaklaşık %65’ini alarak zaferini ilan etti.

GELİYORUZ DEDİK GELDİK!

Seçim sonrası görüşlerini açıklayan 54.Komite çalışma grubundan Göksel BİRSEN;

“Öncelikle seçimlere katılan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 6 aydır gece-gündüz çalışıyoruz. Bu süreçte 500’e yakın meslektaşımızı ofisinde ziyaret ettik. Beklentilerini tespit ettik. Bu seçime nasıl hazırlanmamız konusunda yol haritamızı oluşturmamızda en büyük gösterge oldu.  

Biz en başından beri mesleki bütünlükten bahsettik. Yani, gayrimenkul hizmetleri mesleğinde tacir-esnaf ayırımı olduğunu, bu ayırımın komite ve esnaf odasının birlikte çalışması ile bertaraf edilebileceğini, seçilecek komitenin bu konuda BEMO (Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası) ile birlikte hareket etmesinin şehir ve meslek için çok büyük kazanımlar sağlayacağını söyledik.

Buraya kadar zahmet edip oy kullanan, taraflı-tarafsız tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Burada sen-ben yok BİZ varız. Şimdi söz bitti artık icraat zamanıdır. Yola çıkarken hangi konularda çözüm ve gelişim vaat ettiysek hayata geçireceğiz. Çalışmalarımıza hızlıca başlayıp herkesi kucaklayıcı adımları atacağız. Kıymetli üyelerimizin Ticaret Sanayi Odamız, Emlak Müşavirleri Odamız, Resmi Kurumlar, Belediyeler, Dernekler, Üniversitelerimiz ve Akademik Kurumlarla olan çalışmalarında ortak hareket etmesi anlamında her zaman yanında olacak ve onları destekleyici projelerle nitelikli iş potansiyellerini artıracağız.

Her yönüyle şeffaf, denetime açık, iletişim ve gelişime önem veren bir anlayış ile meslektaşlarımızın yanında olacağız.

Burada kazanan sadece bizim ekibimiz değil, kazanan Bursa’nın tüm Gayrimenkul Temsilcileridir.” dedi.

Sözlerine devam eden Göksel BİRSEN;

BTSO Başkanı olarak Bursa’mız için önemli adımların atılmasına öncülük eden ve bugün bir kez daha güven tazeleyen Sayın İbrahim BURKAY başta olmak üzere, seçimleri kazanan tüm ekipleri tebrik ediyorum. Bu seçimlerin adeta bir şölen havasında geçmesi için emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum.

Şehir de BİZİM, Meslek de BİZİM… GELİYORUZ… dedik ve GELDİK” diyerek sözlerini tamamladı.

Seçimi kazanan BTSO 54.Komite çalışma grubu şu isimlerden oluşuyor;

Göksel Birsen, Özkan Aydemir, İsmail Duyar, Serkan Üçdal, Çağatay Gümüşyay, Serkan Eker, Emrah Şimşek, Suat Kaya, Elif Çekim, Eymen Tutan

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:37
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:23
Yatsı 22:02
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P