banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'DA ESKİ SEVGİLİSİNİN YENİ SEVGİLİSİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Bursa'da eski sevgilisinin yeni sevgilisine kurşun yağdıran adam, korku dolu dakikalara neden oldu. Bir kişinin yaralandığı olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

BURSA 07.09.2022, 12:11
BURSA'DA ESKİ SEVGİLİSİNİN YENİ SEVGİLİSİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 13.30 sıralarında Karacabey ilçesi Emirsultan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle seyreden Tuğba İ. (26) ile sevgilisi Hasan D.'yi (25) fark edip bir başka motosiklet ile peşlerine düşen Alican Ö. (28) isimli kişi, bir süre takip ettikten sonra çifte saldırdı. 

Tuğba İ.'nin eski sevgilisi olduğu öğrenilen Alican Ö. önce Hasan D.'nin kafasına vurdu ardından da belinden çıkardığı tabanca ile ateş ederek kalça kısmından yaraladı.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN MOTOSİKLETİ ÇALIŞMADI

Hasan D. kanlar içerisinde yerde kalırken, Alican Ö. kaçmak istedi ancak bir süre motosikleti çalışmadı. Motosikletin çalışmasıyla birlikte Alican Ö. bölgeden hızlıca uzaklaştı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Hasan D.'yi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili tahkikat başlatan polis ekipleri olayın şüphelisi Alican Ö.'yü kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Alican Ö., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P