banner201

banner177

banner207

BURSA'DA FİLM GİBİ DOLANDIRICIK HİKAYESİ

Bursa'da kendini jandarma binbaşı olarak tanıtarak plaket yaptırma bahanesiyle bir işletmeden nakit para isten E.B isimli şahıs jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. E.B'nin meslekten ihraç edilen eski bir jandarma Astsubayı olduğu öğrenildi.

BURSA 09.10.2022, 14:00
BURSA'DA FİLM GİBİ DOLANDIRICIK HİKAYESİ

Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'nde bir şahıs kendini jandarma binbaşı Ahmet Arslan olarak tanıtıp ve bir işletmeden plaket yaptırma bahanesiyle nakit para istedi. İşletmeden yardım etmeleri halinde parayı almaya geleceğini ifade eden E.B'den şüphelenen işletme sahibi durumu Jandarma Suç Araştırma Timleri'ne bildirdi.

Bursa il Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Suç Araştırma Timleri, 34 yaşındaki E.B'yi söz konusu işletmeye para almaya geldiği sırada gözaltına aldı. E.B sorgusunda İzmir adresine kayıtlı Güvenlik Güçleri Vazife Malülleri dernek başkanı olan S.Y.  tarafindan yardım bedelini almak İçin gönderildiği söyledi.

E.B. , S.Y. ve kendisini Yıldırım Jandarmadan Ahmet Arslan Binbaşı olarak tanıtan Emekli Piyade Binbaşı 54 yaşındaki A.A.'nın yapılan araştırmada çeşitli dolandırıcılık suçlardan suç kaydının olduğu, ayrıca E.B. nin meslekten ihraç edilen eski bir jandarma Astsubayı olduğu öğrenildi.

Jandarma tarafından iyapılan şlemlerinin ardından şüpheli E.B.  adliyeye sevk edilirken, S.Y. ve A.A. isimli şüphelileri yakalama çalışması devam ediyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P