banner209

banner177

banner193

BURSA'DA HAFTA SONU YAĞIŞ VAR MI?

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 14 Ekim 2023 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde hafta sonunun ilk gününde genel olarak açık, yer yer az bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 25 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan yarın ve yeni haftada da sıcaklık 25 derece seviyelerinde seyrederken sağanak yağış için gün verildi.

BURSA 14.10.2023, 09:28
BURSA'DA HAFTA SONU YAĞIŞ VAR MI?

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı hafta sonu raporunda sıcaklık açıklaması gelirken yeni haftada gün verilerek yağış uyarısı yapıldı. İşte detaylar…

Hafta sonunun ilk gününe 13 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru açık ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 16 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde açık ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 25 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösteriyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 17 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 16 derece seviyelerinde.

HAFTA SONU SICAKLIK SABİT, YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda hafta sonu Bursa genelinde termometreler 25 derece seviyelerde sabitlenirken yeni hafta için ise gün verilerek yağış uyarısı yapıldı.

Hafta sonunun ikinci gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (SALI) sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derecelere kadar gerileyecek.

Haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde 12 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu ve yer yer sağanak yağışla birlikte  termometreler en yüksek 21 dereceyi gösterecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (14 EKİM 2023)

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P