banner177

banner193

BURSA'DA KREŞE GÖNDERDİĞİ ÇOCUĞUNUN SURATI PARÇALANDI

İnegöl’de Kosova Koleji’nin kreşine giden 2 yaşındaki çocuk, okulda olduğu sırada iddialara göre kreşte bulunan başka bir çocuk tarafından ısırıldı. Yaşanan olay sonucunda yüzü paramparça olan çocuk hastaneye kaldırıldı. Muayene edilen çocuğun vücudunun farklı yerlerinde de ısırık izleri gören aile şok yaşarken, polis merkezine giderek okuldan şikayetçi oldu.

BURSA 03.06.2022, 15:43
BURSA'DA KREŞE GÖNDERDİĞİ ÇOCUĞUNUN SURATI PARÇALANDI

İddiaya göre olay, İnegöl’de bulunan Kosova Koleje’nin kreşinde yaşandı. 24 Mayıs’ta 2 yaşındaki oğlunu kreşe gönderen Yağmur Yalman, öğlenden sonra Okul Müdür C.Ş.’den gelen telefon ile şoka uğradı. Çocuğunun okulda, başka bir öğrenci tarafından ısırıldığını öğrenen Anne Yalman, hızlıca okula gitti. Kreşe gittiğinde gördüğü manzara karşısına bir kez daha şoka uğrayan anne, oğlunun suratının parçalandığını gördü. Çocuğunu hemen İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götüren Yağmur Yalman, oğluna darp raporu alarak, ihmal nedeniyle Kosova Koleji ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Bursahaberdar’a konuşan Anne Yalman şu ifadeleri kullandı. “2 Yaşındaki oğlum Kosava Koleji’nin kreşine gidiyor. Olay günü okul müdüründen telefon gelince apar topar okula gittim. Oğlumun halini görünce anlık şok yaşadım. Oğlumun bulunduğu iki yaş sınıfında öğretmen olan A.Y. ile görüştüm ve olayın nasıl olduğunu sordum. Bana çocukların uykusundan uyandığını, kendisinin bu sırada bir kaç dakikalığına lavaboya gittiğini, geldiğinde, aynı sınıfta bulunan bir kız öğrencinin, Poyrazın yanağını ısırdığını ve kendinin müdahale ederek, pansuman ve buz kompresi yaparak müdahale ettiğini daha sonrada okul müdürüne haber verdiğini söyledi. Ayrıca, olayı gerçekleştiren kız öğrencinin daha önce de başka bir çocuğu ısırdığını belirtti.”

OKULDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kosova Koleji’nden şikayetçi olduğunu ifade eden Yağmur Yalman, “Çocuklarımız, özel bir okula gönderiyoruz ama burada bile güvende olmuyorlar. Daha önce aynı olay yaşanmışken, benim oğlumun da aynı duruma maruz kalması kabul edilemez. 2 yaşındaki oğlum tanınmaz hale geldi. Yüzü paramparça oldu, vücudunda ısırık izleri var. Bir anne olarak bu durumu kaldıramıyorum. Yaşananlarda ihmali olan kim varsa hepsinden şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P