banner201

banner177

banner207

Bursa'da 'Seyahat İzin Belgesi' nereden, nasıl alınır ?

 Bursa Valiliği ‘Seyahat İzin Belgesi’nin nereden nasıl alınacağı belli oldu. Buna göre izin belgesi ‘Seyahat İzin Kurulu’ndan alınacak . İşte detaylar

BURSA 20.04.2020, 10:54 20.04.2020, 11:28
Bursa'da 'Seyahat İzin Belgesi' nereden, nasıl alınır ?

Bursa Valiliği ‘Seyahat İzin Belgesi’ ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Bursa’da Seyahat İzin Belgesi” sekiz ilçemizde bulunan şehirlerarası otobüs terminalleri ile Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan “Seyahat İzin Kurulları” tarafından verilmektedir Mevcut Seyahat İzin Kurullarında oluşan yoğunluğu azaltmak amacıyla, 20 Nisan 2020 (bugün) tarihi itibariyle 17 ilçemizde de Kaymakamlıklarımızca “Seyahat İzin Kurulları” oluşturulmuş olup bu kurullar hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri içerisinde hizmet verecektir.
Özel araçları ile seyahat edecek vatandaşlarımız “Seyahat İzin Belgesi”ni ikametgâhlarının bulunduğu ilçeden, özel araçları ile seyahat imkânı olmayan vatandaşlarımız ise “Seyahat İzin Belgesi”ni Bakanlığımız Genelgesinde belirtilen mevcut usul ve esaslar dâhilinde alacaktır” denildi.

Bursa’da 90 yıldır ailelerine ait Uluabat Gölü’nün ortasındaki Martı Adası'nı 17 milyon liraya satılığa çıkaran 65 yaşındaki Nedim Bulut, adanın korona virüs salgınında bulunmaz bir karantina bölgesi olacağını söyledi. Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’ya rağmen adayı satamadığını ifade eden Bulut, rotayı bu sefer Türk teknik adam ve futbolculara çevirdi. Korona virüsü yenme başarısı gösteren Fatih Terim'e seslenen Bulut, "Burada hava mis gibi. Acelemiz yok. Parayı veren adayı alır" dedi. En güzel eve yada villaya yada arabaya sahip olabilirsiniz peki bir adaya kaç kişi sahip olabilir? Roman Abramovich'ten Bill Gates'e, Micheal Schumacher'den Ricky Martin'e Türkiye'de ise Ali Ağaoğlu'ndan Ahmet Nazif Zorlu'ya, Rahmi Koç'a adası olan ünlüler ve iş insanları bir elin 10 parmağını geçmez. Bursa'daki 65 yaşındaki Nedim Bulut isimli çiftçinin de bu ünlü isimler gibi adası var. Bulut; Bursa'ya 40 kilometre uzaklıktaki Uluabat Gölü'nün ortasındaki satılığa çıkardığı adaya 6 yıldır müşteri arıyor. Avrupa Tabiat Mirası Vakfı tarafından Avrupa Leylek Köyü ilan edilen Eskikaraağaç köyüne komşu, Uluabat Gölü ortasındaki 45 dönümlük ada ilk kez 2014 yılında 6 milyon lira bedelle satışa çıkarıldı. İçinde organik tarımın yapıldığı yaklaşık 500 zeytin ağacının bulunduğu sevimli adada küçük bir ev, ahır ve kerpiç fırın yer alıyor. Her yıl düzenlenen Uluslararası Leylek Şenliğiyle yerli ve yabancı yüzlerce turisti ağırlayan şirin adanın, kıyıya uzaklığı 3,5 kilometreyi buluyor. Defne ağaçları ve papatyalarla dolu sevimli ada, eşsiz doğa manzarasıyla şimdi yeni sahibini arıyor.

Bursa Haberdar (@bursahaberdar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar (6)
Ali 4 yıl önce
Buraya gitmek için izin belgesi almak istiyorum
Fatma Oktay 1955 doğumluyum 4 yıl önce
Gemlik kumsazdaki evime gitmek için izin rica ediyorum özel arabamla gideceğim
Yucel çakır 4 yıl önce
Arac aldık
Memet güler 4 yıl önce
Anem çok hasta 93 yaşında van erciş e gitmem lazım izin belgesi istiyorum lütfen
Memet Güler 4 yıl önce
Van Erciş te yaşlı 93 yaşında anem çok hasta beni istiyor bursa dan erçiş e izin belgesi istiyorum latfen çok rıca eriyorum
Naim 4 yıl önce
13 haz sabiha gökçen hava limadan azerbaycana biletim var bana sehayet izninlazimi bursa dan istanbula
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P