banner204

banner177

banner193

banner205

Bursa'da tarih ışığında otelde kır düğünü!

Gürsu Belediyesi, ilçenin tarihi değerlerinden olan Butik Otel’i, kır düğün mekanı olarak hizmete sunuyor. Gürsu'nun, bir turizm kenti olarak gelişmesini sağlamak hedefiyle, Gürsu Belediyesi’nce hayata geçirilen Butik Otel, tarihi kimliğiyle, artık kır düğünlerine de ev sahipliği yapacak.

BURSA 15.08.2019, 15:18
Bursa'da tarih ışığında otelde kır düğünü!

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan bahçe düzenleme, ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Tarihi Butik Otel, kır düğün mekanı olarak hizmete sunulacak. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık Tarihi Butik Otel ile ilgili ise şu bilgileri verdi, “Gürsumuz’un tarihiyle köprü oluşturan yapılarından biri olan Tarihi Butik Otelimiz’i yaptığımız yeni düzenlemelerle hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Otelimiz, bahçesinde yaptığımız genişletme çalışmasıyla artık kır düğünü organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. İlçemizin tarihini yansıtan Otelimiz, birçok organizasyona ev sahipliği yapacak şekilde hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun”

3 KATLI BUTİK OTEL

Yaklaşık 500 m² alan üzerinde oluşturulan 3 katlı, Butik Otel' de; zemin katta resepsiyon, kafe, restorant, müdür odası ve müştemilat; birinci katta 5, ikinci katta 3 yatak odası, personel odası ve 2 sofa bulunmakta. Gelin damat odası, nikah odası, bay bayan tuvalet ve emzirme odası da oluşturulan Otel; düğün, nişan, sünnet, toplantı v.b. organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P